Digidexo.com

Informasjon om Kosmetisk Laser Surgery

Kosmetisk laser kirurgi bruker instrumenter som fokuserer eller reflektere en laserstråle mot huden. Det er liten eller ingen skjæring, noe som betyr at healing tid er forkortet, og arrene blir mindre synlige. Laser kirurgi er raskere, men det bør bare gjøres av de som er trent.

Typer kirurgi

Laserkirurgi kan brukes til å utføre mange prosedyrer. Disse omfatter fjerning av føflekker eller lesjoner, hud peeling prosedyrer, og utarbeidelse av hodebunnen for hårtransplantasjon.

En type fødselsmerke som laser kirurgi er spesielt vellykket på er den port-vin flekken fødselsmerke. Fordi denne fødselsmerke er forårsaket av tilstedeværelsen av unormale blodkar, og fordi laser krymper disse fartøyene, blir fødselsmerke lysere.

Laserkirurgi kan også brukes til å krympe og redusere synligheten av edderkopp årer. Disse er ofte funnet på beina, men noen ganger vises på ansiktet, også. Ved hjelp av en laser tillater kirurgen å arbeide med et mindre område.

Laser kirurgi er også en del av en hårtransplantasjon prosedyre. Laseren er brukt for å fremstille hodebunnen i den transplanterte håret ved å gjøre de små snitt som trengs for å holde det transplanterte hår. Ved hjelp av en laser reduserer blødning og gjør snittene mindre merkbar mens transplantasjon er healing.

Hvordan Laser Surgery Works

Hud feil som rynker og arr er dypere enn huden som omgir dem. Dette fører igjen til lys for å danne skygger når den treffer dem, noe som gjør dem mer synlige. Laser kirurgi reduserer eller fjerner omliggende hud, noe som gjør det nivå med ufullkommenhet. Uten forskjellen i nivåene, kan det ikke være noen skygge; Derfor blir hudens utseende forbedres. Laserkirurgi virker også ved å stimulere produksjonen av kollagen, som fyller ut rynker, noe som gjør dem mindre synlige.

Hva du kan forvente

Mest laser kirurgi er gjort på poliklinisk basis, noe som betyr at du går hjem samme dag. Avhengig av hvilken type laser kirurgi du har, vil du enten ha generell anestesi, hvor du er helt sover under inngrepet, eller lokalbedøvelse, hvor området jobbes med er nummen for prosedyren.

Hvis du har generell anestesi, vil du trenger noen til å kjøre deg hjem etter inngrepet. Hvis du har lokalbedøvelse, og det påvirker ikke din visjon eller følelse i hender eller føtter, kan du være i stand til å kjøre selv hjem, men du fortsatt kan ønske å ha noen til å følge deg.

Etter laser kirurgi, kan du føle smerte, som kan kreve resept smertestillende medikamenter for et par dager. I tillegg vil svellingen være til stede og kan vare i noen få dager til noen få uker.

Laser kirurgi områder vil være dekket for et par dager. For en stund etter at dressinger er fjernet, vil det være oser fra såret.

Helbredelse forekommer i løpet av noen dager eller noen få uker, avhengig av hvilken type operasjon og den type laserinstrument. Noen typer laserinstrumenter gir mulighet for raskere helbredelse. Rødhet som følge av laser kirurgi vil forbli i ca en uke til fire måneder, gradvis bedre som tiden går.

Laser kirurgi utøveren vil fortelle deg når du kan begynne å bruke hudpleieprodukter og iført sminke. Inntil da, er du nødt til å avgjøre om du er klar til å bli sett offentlig. Hvis du går ut, må du bruke solkrem med minst 15 SPF.

Betraktninger

Laser kirurgi fungerer; Imidlertid kan det ta flere behandlinger for å oppnå de ønskede resultater. Også, bare forbedrer laser kirurgi utseendet av arr; det ikke eliminere dem. Og, fordi man har hatt en operasjon, er det en restitusjonsperiode, og det kan være en litt vanskelig og / eller lengre en. Du bør vurdere dette, spesielt når man skal avgjøre når du skal planlegge operasjonen.

Advarsler

Det kan forekomme bivirkninger både fra anestesi og kirurgi.

Bivirkninger fra anestesi kan være kvalme og / eller oppkast etter operasjonen. Hvis du hadde narkose og trengte en pust tube under operasjonen, kan det hende du har en sår hals for et par dager.

Du kan ha en hodepine eller muskelsmerter og smerter. Hodepinen kan komme fra enten strekk eller anestesi selv; kroppen smerter kan komme fra å være i en posisjon for en lengre periode, eller fra operasjonen selv.

Flere alvorlige bivirkninger kan være unormal blødning, både under og etter operasjonen, respiratoriske eller hjerte komplikasjoner under operasjonen og, veldig sjelden, død.