Digidexo.com

Høyre-Side Stroke Recovery

Høyre-Side Stroke Recovery


Ifølge National Stroke Association, er hjerneslag den tredje største dødsårsaken i USA. Mange mennesker som lider av slag har ensidig lammelse kalles hemiparesis.

Identifikasjon

Et slag oppstår når en blodpropp i et blodkar blokker eller arterie, forstyrre flyten av blod til hjernen. På grunn av mangel på oksygen i hjernen, hjerneceller begynner å dø. Hjerneskade er nært forestående.

Høyre side Stroke

Et hjerneslag som oppstår på høyre side av hjernen kan påvirke den kreative siden av hjernen. Mange som har denne type slag har problemer med musikk, angst og reaksjoner. Forvirring kan oppleves. Tale er også vanligvis berørt i de som har høyresidig slag.

Hemiparese

Når den høyre side av hjernen får slag, kan den venstre siden av legemet bli påvirket. Dette kan resultere i hemiparese, eller ensidige lammelser. Skade på høyre side av hjernen kan føre til mennesker for å snakke mer enn vanlig og kan føre til en kortere perioder. Hemiparese kan også gjøre det vanskeligere å få kledd, spise og komplett dagliglivets aktiviteter.

Recovery

Behandlinger kan hjelpe pasienter gjenopprette fra et slag. Fysioterapi kan være nyttig i å gjenvinne styrke, utvinne balanse og koordinasjon og bedre range-of-motion. Ergoterapeuter kan hjelpe pasienten å lære å takle hverdagen og lære på nytt ferdighetene som trengs for å fullføre daglige oppgaver.

Nye behandlinger

Nye behandlinger blir oppdaget for pasienter med hemiparese som følge av hjerneslag. Elektrisk stimulering har vært brukt med hell for å styrke lemmer og bedre range-of-motion. Undervisning slagrammede motoriske symbolikk ferdigheter kan hjelpe dem å visualisere sine lemmer beveger seg. Dette kan være fordelaktig når relearning oppgaver som gåing.