Digidexo.com

Hvordan å finne en lege for en Mole fjerning

Hvordan å finne en lege for en Mole fjerning


Mole fjerning er ikke bare bra for opptredener, noen ganger er det viktig for helsen din. Selv om de fleste føflekker er ikke kreft, noen er. De som er kan være svært farlig. Hvis du trenger hjelp til å finne en god lege for å fjerne føflekken din, kan denne artikkelen hjelpe.

Bruksanvisning

•  Se på føflekken i speilet. Det er to ting du bør vurdere før en føflekk fjerning, utseendet på føflekken selv og plasseringen av føflekken. Første titt på føflekken utseende. Er det merkelig farget eller asymmetrisk?

Se på plasseringen av føflekken for mole fjerning. Er det på ansiktet ditt, bryst, leggen, nedre arm, eller noe annet godt synlig sted? Er det et sted du kan knapt se deg selv, langt mindre noen andre?

Bestem om du trenger en hudlege indre eller en kosmetisk hudlege for mole fjerning. Hvis du tror føflekken ser rart du definitivt trenger en indremedisiner for å sørge for at det ikke er kreft. Dersom føflekken er på ansiktet ditt, eller et synlig sted, kan en kosmetisk hudlege være det beste alternativet.

Ring noen klinikker og se hvor raskt du kan få i. Flott hudleger er i høy etterspørsel. Hvis du kan komme inn med en gang for mole fjerning, styre klar. Du er bedre å vente noen uker for en avtale et annet sted.

Sett deg selv på avbestillings listen. Dette vil få deg inn for mole fjerning raskere mens du fremdeles ser en kvalitet hudlege.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du sjekke med ditt forsikringsselskap for å se om du trenger en henvisning for en hudlege. Noen selskaper vil holde tilbake betaling hvis du ikke får en.