Digidexo.com

7 Day Diet for diabetikere

Det er 23,6 millioner diabetikere i USA, ifølge American Diabetes Association. Diabetikere kan gå inn diabetiker sjokk hvis de ikke er forsiktig med maten de spiser. Diabetikere bruke glykemisk indeks for å måle effekten av matvarer med karbohydrater på blodsukkeret. Glykemisk indeks fungerer på en skala fra 0 til 100 (med sukker rangert på 100) og matvarer som er nærmere 100 øke blodsukkeret raskere. Syv-dagers dietter for diabetikere bør bestå av noen frukter, meieriprodukter, grønnsaker og andre matvarer med lave karakterer på glykemisk indeks.

Meieriprodukter

De fleste meieriprodukter passer perfekt inn i en syv-dagers diett for diabetikere, men noen gjør det ikke. For eksempel, har lav-fett yoghurt en lav glykemisk indeks rating på 14 og fettfri melk har en GI rating på 32, ifølge South Beach Diet Plan. Imidlertid har iskrem en glykemisk indeks rating på 61, noe som gjør det mindre ønskelig. Melk og yoghurt er gode måltid elementer som skal inkluderes i en syv-dagers diabetiker diett på grunn av deres høye proteininnhold og lav vurdering på glykemisk indeks.

Frukt

Mange frukter passer perfekt inn i en syv-dagers diett for diabetikere, mens andre kan være skadelig. For eksempel, kirsebær, grapefrukt, tørkede aprikoser, epler, pærer, plommer, fersken, appelsiner og druer alle har en lav GI rating under 50. Men har vannmelon en GI rating på 72 og ananas har en GI rating på 66. Frukt salater som består av frukt med en lav GI rating er et godt måltid for å inkludere i en syv-dagers diett for diabetikere. Diabetikere kan også være lurt å ta med frukt som en middels dag snack.

Grønnsaker

Grønnsaker er en av de beste typer mat for en diabetiker diett plan. Brokkoli, artisjokk, asparges, blomkål, selleri, agurk, aubergine, grønne bønner, salat, paprika, sukkererter, spinat, ung sommer squash og tomater alle har en lav GI rating på 15. Imidlertid bør bondebønner unngås med en GI rating på 79. Vegetabilske salater er gode måltid valg for dietten.

Pasta

Noen typer pasta er skadelig for diabetikere, mens andre ville passe perfekt inn i en syv-dagers diabetiker diett. For eksempel, protein-beriket spaghetti, fettuccine, vermicelli, og kjøttfylte ravioli alle har lav GI karakterer under 50. Men har brun ris pasta en GI rating på 92 og makaroni og ost har en GI rating på 64. Vurder å kaste i noen grønnsaker med pasta.