Digidexo.com

Herbal Tea for Arthritis Pain

Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS), er leddgikt en tilstand som forårsaker leddene og noen ganger andre deler av kroppen din til å bli stive og smertefulle når de flyttes. Leddgikt er en tilstand som vanligvis forekommer blant aldrende befolkning. Det er, heldigvis, tradisjonelle urte te rettsmidler som har vært brukt i hundrevis av år for å bekjempe leddgikt forhold.

Lei gong teng

Lei gong teng (Tripterygium Wilfordii), har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin for å behandle smertefull hevelse i leddene i mange deler av Asia, ifølge acupuncture.com. En studie publisert i tidsskriftet "Arthritis & Revmatisme" i juli 2002 av Xuelian Tao og et team av forskere funnet ut at et ekstrakt av lei gong teng var assosiert med betydelig forbedring i leddgikt symptomer hos 12 av 21 pasienter som ikke hadde svart på konvensjonell terapi for leddgikt. Ifølge acupuncture.com, bør lei gong teng skal kokes i minst en time, før noen andre urter er lagt, og deretter i ytterligere 15 minutter. Det er flere potensielt alvorlig bivirkning til Lei gong teng, men disse er redusert ved å tilberede det for en time eller to, ifølge acupuncture.com. Dosering er mellom mellom 5 og 12 gram. Overdosering kan føre til irritasjon i mage-tarmkanalen, skader på nervesystemet og til og med skader på indre organer, ifølge acupuncture.com. Lei gong teng kan være vanskelig å finne på helsekostbutikker, men kan bestilles fra nettforhandlere og kan lett finnes i de fleste kinesiske urtebutikker.

Reishi Mushroom

Den reishi sopp er brukt i tradisjonell kinesisk medisin for en rekke forhold, og er også ansett som en samlet levetid tonic. I en studie publisert i tidsskriftet "Molecular and Cellular Biochemistry" i september 2006 av YW Ho og et team av forskere, en forbindelse i reishi sopp, kalt GL-PP, ble funnet å være i stand til å redusere produksjonen av enzymer som er antas å føre til betennelse som forårsaker svelling og reduksjon av bevegelsen forbundet med leddgikt. Reishi sopp bør også kokes i og time eller mer for å foreta en terapeutisk te. Ifølge acupuncturetoday.com, har reishi svært lite potensial for toksisitet, men kan forårsake tørr munn, neseblødning eller urolig mage hvis tatt sammenhengende i mer enn tre måneder. Reishi er relativt lett å finne på de fleste helsekostbutikker og kinesiske urtebutikker. Dosering er 2-9 gram tørket reishi per dag, ifølge acupuncturetoday.com.