Digidexo.com

Hva er fordelene med varmelampe Therapy?

Varmelampe terapi er en behandling som brukes i fysioterapi. Heat terapi (også kalt hypertermi) ved hjelp av en varmelampe kan fremme sårtilheling og generell komfort. Pasienter bør testes for hudens følsomhet når du søker en varmelampe. Overeksponering kan føre til forbrenninger.

Lindrer Betennelse

Varmelampe terapi er påført utsiden av legemet, og bidrar til å lindre smerte og betennelse. Det kan lindre symptomene på leddgikt og muskel og leddproblemer.

Aids Mobility

Varmen som genereres fra varmelampe terapi øker blodstrømmen, og dermed bistå i lindring av muskelspasmer og generell smerte funnet fra immobilitet.

Reduserer Pain

Kliniske forsøk med lavt nivå varme terapi på akutt muskel ryggsmerter viste redusert smerteintensitet og en økning i smertelindring.

Erstatter OTC narkotika

Brukes alene eller i kombinasjon med trening eller fysioterapi, varme terapi hjelpemidler i smertelindring uten bruk av over-the-counter (OTC) medisiner. Varmelampe terapi er fri for avhengighet potensial og kan trygt brukes av gravide kvinner under tilsyn av lege.

Løsner Tetthet

Varmelamper, akkurat som varmeputer, kan brukes til å løsne stramme muskler. Påfør varme som anvist av lege, vanligvis etter akutte smerter og spasmer har sunket.

Fremmer sårtilheling

Varmelamper kan anvendes i stedet for soleksponering å hjelpe kroppen i leging av sår.