Digidexo.com

Electric Cancer Therapy

Nesten 1,5 millioner tilfeller av kreft er diagnostisert hvert år, med 500.000 mennesker dør av ulike typer kreft i den samme 12 måneders periode. Kreft er en sykdom som kan påvirke nesten hvilken som helst kroppsdel ​​eller organ, forlater folk flest desperat å finne en kur. Jo mer som blir lært om kreft jo flere ideer som kommer ut av forskningen. En forskningsområde som ser ut til å være ganske lovende er elektrisk kreftterapi, også kjent som ECT.

Hvordan Elektriske kreftbehandling Works

Ideen bak elektrisk kreftbehandling er at hvis du bruker en elektrisk strøm til kreftsvulst at den elektriske strømmen av cellene i svulsten vil bli forstyrret. Ideen er at den elektriske avbrudd av kreftceller vil forårsake kreft for å stoppe vekst og spredning. I tillegg til å forstyrre den typiske elektrisk strøm av kreftceller, vil strøm også føre til cellen for å produsere saltsyre, noe som vil ødelegge cellemembran, effektivt bremse eller stoppe veksten av kreft.

Ulike tilnærminger

Det finnes ulike tilnærminger til å bruke elektrisk kreftbehandling. Noen leger tror på med høyere frekvens støt og andre tror på å bruke lavere intensitet sjokk over en lengre periode. Ulike leger har ulike grunner til å velge en metode eller en annen, selv om flere leger velger de lavere intensitet sjokk over en lengre periode.

Elektrisiteten er vanligvis brukt til kreftsvulst i en svært målrettet måte ved hjelp av elektriske nåler som settes inn først etter lokalbedøvelse har blitt påført. De milliampere av biologisk elektrisk likestrøm vil gå inn i tumoren eller området, avhengig av plasseringen av svulsten. Dette er vanligvis en poliklinisk behandling.

Ikke alle leger vil utføre den elektriske kreftbehandling, slik at du kan ha til å fly til et annet land eller finne en spesiell klinikk hvis du ønsker å prøve denne behandlingen. Noen forsikringsselskaper vil dekke behandling, men du må sjekke med dem først. Hver behandling er ca $ 500 og noen pasienter vil kreve et ubegrenset antall behandlinger så sjekke med forsikringsselskapet før start vil være tilrådelig.

Typer svulster som har svart på Electric Cancer Therapy

Mange forskjellige typer kreftsvulster har responderte godt på denne typen terapi., Inkludert brystkreft, munn og hals kreft, lungekreft, vaginal kreft, hudkreft, magekreft, og lymfeknutemetastaser. I tillegg har rektal kreft og anal også blitt funnet å være ganske som reagerer på elektrisk kreftterapi.