Digidexo.com

Brain Hjernerystelse hodeskade Treatment

Hjernerystelser er alvorlige skader som følge av et alvorlig slag mot hodet. Mens utøvere som boksere og fotballspillere er ofte utsatt for hjernerystelser, kan enhver person som kommer inn i en bil ulykke eller faller ned og slår hodet sitt også potensielt få en hjernerystelse. Det finnes flere typiske former for behandling.

Typer behandling

Resten er en av de beste utvinning teknikker. Det tar tid å helbrede fra en hjernerystelse. Hvis resten er ikke nok, kan du også behandle en hjernerystelse ved å ta over-the-counter medisiner som inneholder paracetamol, for eksempel Tylenol. Dette hjelper kjedelig hodepine som ofte følger et traume til hjernen.

Symptomer

Noen av de akutte, umiddelbare tegn på at du kan ha en hjernerystelse som forvirring, hodepine, svimmelhet, hukommelsestap, ringing i ørene, kvalme, tretthet eller utydelig tale. Langsiktige symptomer inkluderer hukommelsesproblemer, økt følsomhet for lys, uregelmessig søvn og depresjon.

Time Frame

En person som har en hjernerystelse bør ikke returnere til høy aktivitet dersom symptomer på hjernerystelse er fortsatt til stede. Hvis du mister bevisstheten eller erfaring hukommelsestap under hjerneskade, bør du ikke være fysisk aktive i minst en uke.

Advarsel

Hvis du fikk en hjernerystelse mens du spiller en sport, bør du ikke fortsette å spille denne sporten før du får tillatelse fra legen din. Retur for tidlig øker sannsynligheten for en ny hjernerystelse og kan potensielt føre til en livstruende skade.

Forebygging / løsning

Hjernerystelser kan forebygges ved å ta noen common-sense trinn. Gjøre ting som hjelm når du er på en sykkel eller motorsykkel, knekking din bilbelte, holde dine gulv klare for rot og ikke dykke inn i grunne dammer kan betydelig redusere risikoen for å pådra seg en hjernerystelse.