Digidexo.com

Hvordan å behandle kroniske smerter

Hvordan å behandle kroniske smerter


Målet med medisinsk behandling for smerte er å lindre pasientens av ubehagelig, smertefulle eller ødeleggende symptomer så mye som mulig. Kronisk smerte er mer utfordrende å behandle enn akutte smerter. Lettelse for kronisk smerte oppnås ofte gjennom en prøving og feiling tilnærming. Suksess er individuelt basert på mange faktorer, inkludert type og varighet av pasientens symptomer.

Bruksanvisning

•  Finn en lege som forstår din tilstand. Hver utøver har en annen tilnærming til å behandle symptomene dine. Mens den anbefalte behandlingen kan være den samme over hele linja, er legen selv ikke. Finn en som lytter til dine behov.

Arbeidet med en profesjonell akupunktør. Akupunktur har vært brukt i mange år til behandling av medisinske tilstander. Ved hjelp av tynne metall nåler for å behandle kroniske smerter har vært kjent for å være effektive, selv om selve måten det fungerer ikke har blitt bevist.

Bli kvitt ødeleggende smerte ved hjelp av medisiner. Denne typen kroniske smerter fører ofte til depresjon, sinne problemer, spiseforstyrrelser og samlivsproblemer. Antidepressiva eller smertestillende medikamenter kan være nyttig.

Exercise. Prøv meditasjon, tai chi, yoga eller annen form for trening hvis godkjent av legen din. Mild til moderat fysisk aktivitet vil øke endorfiner som bidrar til å kontrollere "feel good" delen av hjernen din.

Revurdere måten du lever. Daglige aktiviteter kan være en utfordring for pasienter som lider av kroniske smerter. Se over ditt hjem for å se om endringer kan gjøres for å gjøre deg mer komfortabel. Spis sunt og ta bedre vare på deg selv.

Se en terapeut for å behandle atferdsmessige problemer knyttet til kroniske smerter. Lære å takle følelsene forårsaket av kroniske smerter kan være vanskelig å gjøre. Emisjoner av depresjon, lav selvtillit verdt, angst, frykt og spiseforstyrrelser er vanlig.

Har du en evaluering for å avgjøre om kirurgi er et alternativ for å behandle kroniske smerter. Noen nervesmerter, ryggsmerter eller leddsmerter kan være korrigerbar. Oppsøk en lege mening å se om du er en god kandidat.