Digidexo.com

Hvordan registrere for VA Fordeler

Hvordan registrere for VA Fordeler


USAs militære veteraner har tilgang til flere viktige fordelsprogrammer. GI Bill, helse, yrkesrettet attføring, kompensasjon, og grav fordelene er noen av måtene vårt land tar seg av soldater, sjøfolk og flyvere som forsvarer vår frihet. Veteraner og deres familier kan finne ut hvilke programmer de er kvalifisert til å delta i, og registrere for fordelene de ønsker, på en godt designet nettsted som drives av Department of Veterans Affairs. VA tilbyr tre hovedmåter å registrere deg for fordeler når du finne ut dine behov og valgbarhet.

Bruksanvisning

Abonner på fordelene

•  Registrer deg online for fordelene ved Department of Veterans Affairs nettside, oppført i ressursene nedenfor. I mørk blå navigeringsmenyen under hoved logo, velg "Veteran Services", og klikk på "Ny til VA." Dette vil ta deg til en oversiktsside som beskriver fordelene tilgjengelige, hvordan du finner ut om du er kvalifisert, og beskriver flere måter å søke om ytelser. Klikk på linken til VONAPP nettsted for å fylle ut et elektronisk søknadsskjema. Omfattende instruksjoner vil ta deg gjennom prosessen steg for steg.

Pre-Discharge Program er tilgjengelig for militært personell fortsatt på aktiv tjeneste, men på grunn av egen eller fratre innen 180 dager. Hvis dette er din situasjon, gå til Pre-Discharge Program nettside. Du kan søke der for uførhet, utdanning, yrkesrettet rehabilitering og lån programmet fordeler.

Sett i person på ditt regionkontor. Finn ut hvor disse kontorene er ved å se under "Steder" på VA nettside. Eller se i telefonlisten i den blå Regjerings oppføringer delen, amerikanske Offentlige kontorer, Veterans Affairs.

Tips og advarsler

  • Mer hjelp er tilgjengelig på gratis nummer oppført på VA nettsiden, eller ring
  • 1-800-827-1000 å kontakte Veterans Administration.
  • Dusinvis av veteraner organisasjoner eksisterer for å hjelpe veteran samfunnet. VA Nettstedet gir en oversikt over disse, og din regionkontor kan også vite hvem som er tilgjengelig for å hjelpe deg lokalt.
  • Skriv ut en kopi av eventuelle elektroniske søknader du fyller ut, slik at du har en oversikt over hva du har gjort.