Digidexo.com

Spill å leke med autistiske barn

Spill å leke med autistiske barn


Ikke bare kan autistiske barn lærer sosiale og utviklingsmessige ferdigheter mens du spiller spill, men de kan ha det gøy, også. For å øke muligheten for autistiske barn nyter spill, må du vurdere deres individuelle egenskaper, behov og følsomhet når du velger spill å spille med dem. Selv om autistiske barn har autisme felles, deres reaksjon på å spille Simon Says, følg lederen og Red Light, kan Green Light skiller seg drastisk.

Simon Says

For å spille Simon Says, velg ett barn å være leder, eller "Simon". De andre barn eller spiller må følge Simon instruksjoner. Spillerne må se Simon og lytte til Simon nøye. Simon kan si: "Ta på nesen din", mens Simons berøre en albue. Den som rører deres albuen i stedet for nesen er ute av spillet. Det siste barnet fortsatt i spillet blir å bli den nye lederen. Ifølge forfatterne av 1001 gode ideer for undervisning og oppdra barn med autismespekterforstyrrelser, Simon Says er et bra spill å prøve med en autistisk barn fordi den blander "moro, brutto motor kroppsbevegelser som leverer konstant sensorisk informasjon til barnets hjerne. "

Følg Leader

Følg Leader gir tilsvarende ytelser som Simon Says til autistiske barn. For å spille Følg Leader, er ett barn eller voksen leder. De andre spillerne er tilhengerne, og må prøve å kopiere handlingene til lederen. Lureri vanligvis ikke er involvert i dette spillet, men intensiteten av spillet kan endre seg. I det ene øyeblikket leder kan være på tur, og da kan bestemme seg for å løpe rundt trær. Tilhengerne må holde opp med leder. Følg Leader kan spilles mens du står stille, også.

Red Light, Green Light

En spiller later til å være et lyskryss i Red Light, Green Light. Den "trafikklyset" står ved den ene ende av et rom eller felt, mens de andre barn linje opp skulder til skulder på den motsatte ende. Mens mot de andre barna, sier personen som blir lyskrysset, "rødt lys". Alle spillerne forbli stille. Da spilleren snur seg og sier: "grønt lys", og de andre spillerne går mot lederen å være den første til å berøre ham. Før de kan tagge personen, spinner han tilbake rundt for å møte dem og sier: "rødt lys". Spillet slutter når noen berører lederen.