Digidexo.com

Hvor mange kalorier du har Må brenne å miste en kilo?

Telle kalorier er en vane fremmes av mange vekttap eksperter, men når du går for å sjekke vekten på en skala, er vekten din registrert i pounds. Det kan være frustrerende å begrense kaloriinntaket og trene ennå se lite eller ingen forbedring når du går til skalaen. For å lykkes i vekttap, må du oppnå et netto kalori underskudd hver uke i løpet av flere måneder.

Kalorier i Fat

Det enkle svaret på hvor mange kalorier må brennes for å miste en kilo i vekt er i hovedsak antall kalorier i en kilo fett. Siden fett er den viktigste kilden til uønskede lagrede kalorier i kroppen, når folk snakker om å brenne i vekt, de er nesten alltid henviser til kroppsfett. Det er ca 3500 kalorier i en kilo fett. Dette betyr at hvis du var å øke kaloriforbrenningen 3500 en uke, og holdt kostholdet uendret, vil du potensielt ende opp ca £ 1 lettere på slutten av uken enn du ellers ville ha. Feilen med å behandle en viss mengde kaloriforbrenning som tilsvarer en viss vekttap, er at du ikke utlede all din energi fra kroppens fettlagre - det meste av det kommer fra kaloriene du spiser.

Kaloriinntaket

Kaloriinntak er en viktig komponent av hvor mange kalorier du trenger å brenne å felle en kilo fett i kroppen din. Si at du spiser 2000 kalorier om dagen. Selv om du skulle brenne 3500 på en enkelt dag, (som ville ta en enorm innsats, for eksempel kjøre en maraton) du ikke ville brenne en kilo kroppsfett. Over halvparten av kaloriene du har brent ville ha kommet fra maten du spiste, så bare 1500 av de forbrente kalorier ville komme fra kroppen fett. De nøkkelen til å miste en kilo fett brenner 3500 kalorier mer enn du forbruker. Derfor er den sanne mengden kalorier som må brennes for å miste en kilo i vekt alltid mye høyere enn 3500.

Losing Vekt

Siden kroppen trenger å konsumere mat for å opprettholde seg selv, er det ikke forsvarlig å forsøke å brenne store mengder kroppsfett i en dag eller to gjennom intense treningsøkter. Når kroppen funker, krever det energi. Karbohydrater kan brytes ned og gi energi raskere enn ren kroppsfett. Hvis legemet er tvunget til å stole bare på kroppsfett, vil energinivået synke og nivået av intensiteten av en trening vil falle, noe som til syvende og sist kan hemme kalori brenning. Nøkkelen til å miste vekt er å opprettholde en netto kaloritapet hver dag for en lang tidsperiode.

Si at du spiser 2000 kalorier om dagen, men mellom mosjon og normal kroppslig energiforbruk du forbrenner 2500. Etter en ukes tid, vil du ha felle totalt 3500 kalorier over hva du har spist, som vil være omtrent tilsvarende £ 1 av fett vekt. Problemet er at når kroppen står overfor en mangel på kalorier og blir tvunget til å trene mer, kan du føle deg sulten oftere eller føler at du trenger å spise mer for å fylle på energi.