Digidexo.com

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på kroppen for livet diett

The Body For Life kosthold er en realistisk tilnærming til vekttap. En dag i uka kan du selv spise hva du vil! Hvem liker ikke den tanken? Likevel, en av utfordringene satt før deg på denne dietten er å drikke ti glass vann per dag. Dette er vanskelig å gjøre hvis du ikke er vant til å drikke vann i første omgang! Lær hvordan det er å komfortabelt drikke 10 glass vann per dag på Body For Life diett!

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på kroppen for livet diett

Hvordan å drikke 10 glass vann per dag på Body For Life Diet

•  Begynn å drikke tidlig! Vann, som er. Sørg for å skjenke deg et glass med frokost. Mens på kroppen for livet diett, er det en god idé å erstatte de fleste drikker med vann! Mens brus ikke er forbudt, bør de ikke brukes mye når du prøver å gå ned i vekt. Hvis du har melk med kornblanding eller en av kroppens for Livet ernæring drikker, jage den med litt vann.

Sett en stash av flaske vann i baksetet av bilen. Kjøpmenn og helsekostbutikker nå selger pakker med små flasker med vann. De har flasker som tilsvarer et fullt glass vann. Hold de for på farten. Det vil ikke være vanskelig å ned et par i trafikken når det er varmt ute, eller mens du venter på barna på skolen! Uansett hva du gjør på farten, er det sannsynlig rom for noen drikking!

Gjør te! Brygge noen grønn te før du drar ut for dagen. Det teller som vann, og det er flott for energi og antioksidanter. Fylle en termos eller kaffe holder med grønn te er en deilig måte å konsumere vann, og det er en endring av smak.

vitamin supplement pakker er flott å blande seg med et glass vann for en deilig smak av valg, samt ekstra vitaminer og mineraler. Bland dem med vann, og drikke opp.

Sett vann i et glass vin til middag. Det gjør virkelig effekt hvordan du tenker på å drikke vannet. Det høres dumt, men det legger motivasjon til å føle at du er indulging i de mest subtile måter. Drikk hele glass, og gå tilbake for sekunder. Når du spiser på en restaurant, kan du be om at din flaskevann bli servert i et glass vin. Mange gjør det på den måten, og det vil sette deg opp for å lykkes i drikkevann.

Drikk litt varmt vann med sitron eller litt spritz fra en appelsin eller lime på kvelden. Dette er en stor erstatning for dessert eller i stedet for en sen kveld snack. Det varme vannet kan være beroligende og forberede deg for søvn!

Hint

  • Hold styr på hvor mange glass vann du drikker på en dag. Belønn deg selv, på en måte som ikke involverer mat, når du oppfyller alle krav til vann i en dag! Hold vann mobilen! I tilfelle at det ikke er vann i et møte eller i løpet av dagen når du jobber, vil du være i stand til å ha det lett på hånden.
  • Ikke tving deg selv til å drikke! Du kan bli syk av å tvinge deg selv til å drikke utenfor din komfortsone.
  • Ikke drikk diett brus som en erstatning for vann!
  • Ikke la deg bli tørst for å drikke. En stor prosentandel av kroppen er vann, og etter den tid du er tørst, er kroppen din allerede er i behov av vann og litt dehydrert.