Digidexo.com

Hvordan øke metabolismen med mat

Nesten alle i dag prøver å gå ned i vekt, og en måte å gjøre dette på er ved å øke stoffskiftet. Det er ingen magi i dette konseptet. Ved hjelp av disse trinnene konsekvent vil hjelpe deg å øke stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt.

Hvordan øke metabolismen med mat

•  Spis frokost. Det kan være alle typer mat, men prøver å holde det sunt med en balanse av protein, karbohydrater og fett.

Konsumere nok mat for kroppen din størrelse. Ikke spiser nok mat til å opprettholde kroppen i dine daglige aktiviteter fører til at stoffskiftet å avta.

Bryt måltider i 4 til 6, sunne små porsjoner med 2 til 3 snacks en dag. Å spise konsekvent hver par timer i løpet av dagen bidrar til å øke metabolismen.

Balanser måltidene dine med et sunt utvalg av frukt og grønnsaker, korn, meieriprodukter og protein.

Hint

  • Sørg for å spise nok. Å spise mindre mat kan redusere stoffskiftet.
  • Hold snacks hendig til alle tider, slik at du ikke trenger å gå mer enn fem timer uten å spise. Dette forhindrer deg fra å velge usunn snacks.
  • Hvis du er å være konsekvent i å følge disse trinnene, og er fortsatt ikke ser resultater, spør legen din om å ha skjoldbruskkjertelen testet. Og ubalanse kan føre til kroppens metabolisme å øke eller redusere unaturlig.