Digidexo.com

Hvordan få en flat mage i to uker

Hvordan få en flat mage i to uker


Vil du vite hvordan du skal gå ned i vekt raskt? Hvordan gjør ikke det? Mirakel vekttap produkter ikke eksisterer; hvis du ønsker å få en flat mage i to uker, så må du endre dine vaner. De fleste mennesker bærer mye vekt i deres midsection, og dessverre er det ikke lett å slippe disse pounds. Men med besluttsomhet og viljestyrke, kan du med hell slanke magen og oppnå en flatere mage i så lite som to uker.

Hvordan få en flat mage i to uker

Seks trinn til en flat mage

•  Spis mer fiber. En lav-fiber diett kan føre til oppblåst mage og ekstra pounds rundt midtpartiet. Øk fiber inntaket ved å spise frisk frukt og grønnsaker, eller ta en daglig fiber supplement for å hjelpe deg på veien til en flat mage.

mister vann vekt. En høy-natrium diett årsak vannretensjon og abdominal vekt. For å få en flat mage i to uker, spise en lav-natrium diett (færre enn 1.500mg en dag) og drikke minst åtte glass vann om dagen for å skylle overflødig væske fra kroppen din.

Reduser carb og sukker inntak. Spis mindre enn 30g karbohydrater om dagen for å oppnå en slankere mage i to uker. Dessuten vil du ikke få en flat mage med mindre du kutte ned på sukkerholdig mat og drikke, inkludert kaker, kjeks og brus.

Reduser fettinntaket. Fet mat, som stekt og rask mat, kan øke abdominal vekt. Les mat etiketter og kjøpe lav-fett eller nei-fett matvarer - noen kan faktisk gjøre det vanskeligere å få en flat mage da ikke-diett mat spist i moderasjon.

Start en treningsøkt plan. Øvelse mellom 30 og 60 minutter om dagen for å raskt kaste pounds og få en flat mage. Kombiner aerobic eller høy-effekt trening med mageøvelser og styrke-øvelser.

Senk ditt daglige kaloriinntak. Hvis du vanligvis spiser 2000 kalorier om dagen, redusere det til 1500. Kombinert med trening, vil du miste 1 til 2 kg. en uke.

Hint

  • Konsumere minst 1200 kalorier om dagen.