Digidexo.com

Hvordan få en slank midje

Hvordan få en slank midje


En slank midje er ikke bare attraktivt, det er også et tegn på vitalitet og god helse. Ifølge American Heart Association, kvinner med waistlines større enn 35 inches og menn med waistlines større enn 40 inches har økt risiko for diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Å ha en stor midje er også usunt fordi fettet samler rundt organene i buken og legger press på lungene. Å vite hvordan du får en slank midje er en viktig del av å forbedre din helse og oppnå attraktive six-pack abs. Hvis du leter etter måter å få en slank midje, følger tipsene nedenfor.

Hvordan få en slank midje

•  Unngå å spise sent på kvelden. Spis siste måltid minst fire timer før du går til sengs. Spise sent på kvelden, har en tendens til å føre til vektøkning, spesielt i magen.

Gjør både styrketrening og aerobic øvelser. Brenne kalorier og øke muskelmasse er de beste måtene å få en slank midje. Gjøre aerobic øvelser i 20 minutter eller mer minst fem ganger i uken, og gjøre styrke øvelser i minst 30 minutter tre ganger i uken.

Gjør mageøvelser. Få en video eller kjøpe en ab maskin for å bidra til å få en ab workout. Husk at hvis du er overvektig, ab øvelser er ikke nok - du trenger også å gå ned i vekt for å få en slank midje.

Unngå alkohol og kullsyreholdige drikker, som de forårsaker vektøkning rundt midten. Drikk rikelig med vann i stedet. Vann vil hjelpe detox kroppen din og redusere beholdt vann fra for mye inntak av natrium.

Unngå junk food. Spis en diett høy på protein og komplekse karbohydrater. Velg magre proteiner fra matvarer som fisk og kylling. Komplekse karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker og hele korn brød og korn.

6. Reduser stress. Stress fører kroppen din til å øke kortisolnivå og signaliserer kroppen din til å gå inn i fight-or-flight-modus. Disse effektene, genetisk nedarvet fra forfedrene til å håndtere stress, føre til at kroppen til å øke produksjonen av fett rundt midjen din til å forberede en mulig matmangel.

Kontroller at du får nok vitaminer og mineraler hver dag. Ta daglig kosttilskudd. Vitamin og mineral mangler, spesielt på aminosyrer, kan utløse vektøkning rundt midjen din.

Arbeidet med god holdning. Stående rett opp vil hjelpe din waistline se slankere.

For å gi alle andre forsøk litt hjelp, kan du oppnå bildet av en slankere midje ved å bære et belte eller annet elastisk plagg laget for dette formålet. Bare husk at elastisk er ikke erstatning for Shedding reelle pounds og inches.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din før du starter et treningsprogram og en diett program.