Digidexo.com

Vekttap tips for øl drinkers og Røykere

Røyking og drikking har potensial til å ta sin toll på sinnet og kroppen. Det er noen mennesker som både røyk og drikke og ofte gjøre dem på samme tid. Så er det folk som bare gjøre det ene eller det andre. I noen av disse tilfellene, de ender opp med å få noen vekt og er på jakt etter hvordan bli kvitt det. Dette tar noen justeringer i den vanlige rutinen sammen med noen disiplinære tiltak.

Lysere opp

Øl er et svært populært valg blant mange drinkers. Etter en stund, kan en toleranse bygge opp som kan lede folk til å drikke mer og mer øl å få den ønskede effekten som kommer fra å drikke. Ikke bare er dette dårlige nyheter for leveren, bukspyttkjertelen og sirkulasjonssystemet, men det staver også problemer for vekt-tap innsats. Alkohol kommer inn på en heidundrende sju kalorier per gram. Dette er nesten det dobbelte av kalorier som finnes i ett gram karbohydrater eller protein. Med det blir sagt, er en vanlig 12-unse glass øl tilsvarer omtrent 150 kalorier. På den annen side er den samme mengde av øl i form av en lett variasjon omtrent 110 kalorier. Hvis seks vanlige øl ble konsumert på en kveld, det er 900 raskt absorberende flytende kalorier. Hvis lettøl er valgt, kan du spare deg 240 kalorier for samme mengde alkohol.

Vann

Vann er en nødvendig næringsstoff for å overleve. Uten den, ville kroppen blir dehydrert og ikke ville klare å eksistere etter noen dager. Ikke bare hjelper det å holde kroppen hydrert, men det hjelper også flush giftstoffer fra systemet og hjelpemidler i fordøyelsesprosessen. Det er der det kan være et verdifullt verktøy med drikking. Hvis glass vann ble vekslet med glass øl, ville du spare deg selv kalorier fordi vann har ingen. Du vil også kompensere for vanndrivende effekten av øl.

Slow Down

Drikking på et raskt tempo har noen dårlige effekter. Det kan få deg full raskt, det kan koste deg mer penger, kan det få deg syk, og det kan også føre til overflødige kalorier blir konsumert. Den beste måten å drikke øl er å ta det pent og rolig. Nipp til drinker i stedet for gulping, og unngå tøffer konkurranser på alle kostnader.

Trening

Trening kan gjelde for både røykere, drikker mye øl og folk som gjør begge deler. Dette er en god måte å gå ned i vekt uansett hva din situasjon er. Aerob trening hjelper øke sirkulasjonen og forbrenner kalorier som fører til vekttap. Vekt trening fører til muskel gevinst, noe som kan øke metabolismen og bidra til vekttap. I begge disse situasjonene, ville 30 minutter med trening fem eller flere dager i uken kick-starte en vekt-tap mål. Etter noen uker og noen positive endringer blir gjort, for fristelsen slutte kan selv manifestere seg.

Mat forordning

Mat har mye å gjøre med ekstra vekt når det gjelder drikking. Mat som er funnet på barer er ofte frityrstekes og høy i mettet fett. Når alkohol er konsumert sammen med disse høye kalori mat, er sluttresultatet vektøkning. En måte å unngå dette på er å holde seg borte fra vingene, ost frites, nachos, pepperoni pizza og burgere. Det gjør vondt aldri å be om en sunn forberedelse til å bli gjort. For eksempel, frityrstekte grønnsaker er rå før de er belagt med panering og kastet i frityrkokeren.

Kostholdet bør også være en ære når de ikke drikker eller røyker. Bearbeidet mat som er høy i mettet fett vil legge opp etter en stund. Kostholdet bør bestå av matvarer som er næringsrike, høy i fiber og lastet med vitaminer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, frø, nøtter, bønner og helkorn.

Et siste tips på å spise sent på kvelden. Dette er en tid at metabolismen har bremset ned og kroppen ønsker å sove. Mate det høye mengder mat etter å ha drukket høye mengder av flytende kalorier kan føre til store mengder fett i kroppen. Eliminere disse sene natte binges kan bidra til å redusere vekten.