Digidexo.com

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle

Raskeste måte for tenåringer å gå ned i vekt & Gain Muscle


Å være tenåring er vanskelig nok uten å bære rundt ekstra vekt. Det sosiale stigma knyttet til overvekt kan være traumatisk for tenåringer og forårsake sosial angst og til og med depresjon. Tenåringer har forskjellige vekttap behov fra voksne, imidlertid. For tenåringer å gå ned i vekt og få muskler uten å ofre sin vekst og helse, bør de følge bestemte retningslinjer. Her er den raskeste måten for tenåringer å gå ned i vekt og få muskler sunt.

Raw Foods

Spise rå matvarer i store mengder. Rå grønnsaker som salat, brokkoli, blomkål, gulrøtter, selleri, epler, appelsiner, bananer og druer er lav i kalorier, men høy i vitaminer og aminosyrer som vil hjelpe en tenåring til å brenne fett. Rå grønnsaker inneholder høye nivåer av aminosyrer slik som L-arginin, L-glutamin og L-lysin, som vil øke termogen aktivitet i kroppen. Selv om det ikke alltid er sikkert for tenåringer å ta disse i tillegg form, kan de trygt bli oppnådd fra næringskilder. I tillegg kan disse matvarene spises i store mengder på grunn av den lave kalori-innhold.

Hydrate

Drikk minst 64 gram is vann daglig. Isvann bidrar til å øke stoffskiftet når kroppen må jobbe hardere for å bringe vannet til kjernetemperatur. En økt metabolisme betyr raskere kaloriforbrenningen. Vann vil også hjelpe deg til å føle deg mett og redusere sult signaler på grunn av dehydrering.

Fast Food

Holde seg borte fra salgsautomater og fast-food restauranter. Disse matvarer inneholder mettet fett, og kan bidra til vektøkning. Tenåringer noen ganger utvikle den dårlige vanen med å velge disse raske matvarer fordi de er opptatt og ikke føler de har tid til å spise sunt. Sett sunne snacks som pretzels, epler, bananer eller popcorn i små baggies som du kan bære med deg når du er ute med venner. I tillegg velger vann eller lav-kalori drikker mer enn brus. Du vil gå ned i vekt raskest hvis du begrense kalorier til FDA-anbefalte mengden av 2000 til 2500 for kvinner og 2500 til 3000 for menn.

Karbohydrater

Unngå karbohydrater som pasta, poteter og brød, som kan bidra til vektøkning. Prøv å begrense disse til mindre enn 40 gram per dag. Sjekk mat etiketter før du spiser for å unngå overspising karbohydrater. Flertallet av karbohydrater bør forbrukes i form av rå grønnsaker og frukt. Gå med dine foreldre eller omsorgsperson til matbutikk, og bidra til å plukke maten du ønsker å spise.

Protein

Spis protein for å øke muskelvekst. Proteinkilder omfatter kjøtt, egg, ost, bønner og grønnsaker. Fisk som laks og ørret er gode kilder til protein som inneholder svært lite fett. Velg magert kilder til kjøtt for å unngå vektøkning og bidra til muskelvekst. Begrens ost til mindre enn 3 gram per dag for å unngå fett opphopning.

Aktiviteter

Utføre morsomme aktiviteter som vil brenne kalorier og hjelpe deg å miste vekt raskt. For eksempel kan du bli med basketball, spore, cheerleading eller fotballag på skolen. I tillegg kan du dra nytte av noen gratis programmer for studenter som kan tilbys av lokale samfunnshus. Aktiviteter som kickboksing, jogging, løping, tennis, kickboxing, spinning og dans brenne en betydelig mengde kalorier. Hvis foreldrene dine tilhører et treningsstudio, finne ut om du kan legges til deres medlemskap eller få en student rabatt. Prøv å få noen venner til å bli med deg slik at du kan motivere hverandre.

Vekt trening

Gjør åtte til 10 repetisjoner av minst tre sett når du gjør vektbærende trening. De siste tre repetisjoner bør være vanskelig for maksimal muskelvekst. Unngå ekstremt tunge vekter for å unngå skade. Pass på at du spør en personlig trener eller noen opplæring i løfte før du begynner å arbeide med vekter. Ved løfting av vektene, bør bevegelsen alltid være langsom og kontrollert. Sving aldri vekter, og ikke løft med ryggen. Løft mindre vekt og bruke mer repetisjon for slankere muskler. Ifølge exercisegoals.com, de beste vektløfting øvelser for tenåringer å bygge muskelmasse samlet er benkpress, knebøy og døde heis. Når disse øvelsene har blitt mastret, kan mer spesifikke vektløfting trekk legges til øke muskeldefinisjon. Yngre tenåringer i alderen 13 til 14, skal feste med lette vekter for å unngå skade. Eldre tenåringer bør arbeide med moderat tunge vekter etter at de har lært riktig teknikk. Nøkkelen til å bygge muskler er å bruke riktig form når du løfter vekter.