Digidexo.com

Hvordan Test for Myasthenia Gravis

Hvordan Test for Myasthenia Gravis


Myasthenia Gravis kommer fra latin og gresk begrep som betyr "grav muskelsvakhet." Det er en nevromuskulær sykdom forårsaket av en unormal immunrespons. I normal hjerneaktivitet, en nevrotransmitter stoff som heter acetylkolin bindes med acetylkolinreseptorer å skape muskelsammentrekninger i øynene, øyelokk og andre ansiktsmusklene. I Myasthenia Gravis, ikke denne overføringen ikke skje på grunn av kroppens eget immunsystem feilaktig angriper seg selv. Dette autoimmun aktivitet er oftest forårsaket av en deformert thymus kjertel eller en godartet svulst i thymus kjertel kalt thymomas. Myasthenia Gravis forekommer hos både menn og kvinner og i alle etniske grupper. Yngre kvinner under 40 år og menn over 60 år ser ut til å være mer utsatt. Myasthenia Gravis av øyelokket er noen ganger diagnostisert av en prosedyre som kalles en edrophonium test (Tensilon).

Bruksanvisning

overvåke pasientens puls til alle tider med et elektrokardiogram og har dosen av atropin og andre resuscitative utstyr lett tilgjengelig for å administrere i tilfelle av Bradykardisk aktivitet eller atriell fibrillering.

Gi en innledende test injeksjon dose på 2 milligram Tensilon intravenøst. Formålet med testdosen er å observere hvordan pasienten tåler godt medikamentet.

La nålen på plass og observere pasienten for bivirkninger i 30 sekunder. Pasienten kan bli Bradykardisk, utvikle elveblest eller oppleve andre uønskede aktiviteten. I tilfelle av bivirkninger begynne stabiliseringsarbeid umiddelbart.

Administrere de andre åtte milligram av Tensilon intravenøst ​​etter 30 sekunder. Tensilon skal bare gis dersom det ikke er noen tegn til stress på pasienten.

5 Se muskel i spørsmålet. Hvis muskelen er fortsatt svakt, resultatene er negative. (Pasienten kan føle en øket følelse av muskelen, men dette er bare subjektive.) Dersom økt muskelaktivitet er observert for en kort tidsperiode, er testresultatene er positive, og man har en diagnose av Myasthenia Gravis.

Tips og advarsler

  • Denne informasjonen er for informative formål, og denne prosedyren er bare for å bli styrt og utført av en lisensiert nevrolog.