Digidexo.com

Hvordan beregne gram protein

Hvordan beregne gram protein


Protein er en viktig del av dietten. Proteiner er fortært og fordøyd til aminosyrer, som gir den næring som kreves av kroppens celler, vev og organer. Noen aminosyrer blir produsert av kroppen, men andre, essensielle aminosyrer, må innhentes gjennom kosten. Matvarer som kjøtt, egg og melk gir alle de essensielle aminosyrene, og kalles komplette proteiner. Ufullstendige proteiner mangler noen essensielle aminosyrer og inkluderer korn, frø, nøtter, frukt og grønnsaker. De totale gram protein i kosten og kosttilskudd proteinbehovet er vanlige beregninger.

Hvordan beregne gram protein

Forskning de totale gram protein er nødvendig i kosten ved å konsultere en ernæring bord. Generelt, voksne menn og kvinner krever 0,4 gram protein for hver £ 1 kroppsvekt. For eksempel krever en 180-kilos mann ca 72 gram protein daglig. Idrettsutøvere, kan voksende barn og tenåringer krever mer protein enn den gjennomsnittlige mann eller kvinne.

Opprett en liste over all maten fortært på en dag. Bestem servering størrelse og oppsøke ernæring tabellen for å finne de gram protein i hver mat.

Legg den totale gram protein konsumert og sammenligne med den daglige proteinbehov. For eksempel er en 72-grams kravet oppfylles ved å forbruke en 8-unse stekt, mager biff (52 gram protein), ½ kopp lav-fett cottage cheese (14 gram protein) og 1 egg (6 gram protein).

Juster kosthold for å dekke proteinbehovet. Konsumere komplette proteiner når det er mulig, eller kombinere flere ufullstendige proteiner for å sikre inntak av alle essensielle aminosyrer. Overflødig protein i kosten er ofte lagret som fett.