Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Barnas Astma

Hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med astma, og du ikke ønsker å stole utelukkende på tradisjonelle astma medisiner, kan du begynne å innlemme urter og vitaminer inn i hennes daglige kosthold. Jobbe med henne for å identifisere hva som utløser hennes astma, og hjelpe henne puste riktig når hun trenger å bruke henne medisiner.

Vitaminer

Vitamin B6 og B12 bidrar til å redusere mengden av betennelse i barnets lunger. Legge Vitamin C til hennes daglige kosthold også kan hjelpe henne bekjempe infeksjoner og øke mengden av oksygen i hennes system og redusere lungebetennelse. (Se referanser)

Ginko Biloba

Ginko biloba er antatt å redusere hyppigheten av astmaanfall. Denne urten har ginkgolide B, som sies å være nyttig for astmatikere.

Mullein Oil

Tar mullein olje som en te sies å bekjempe lufttetthet. Hvis barnet ditt tar det som en te, kan hun redusere hennes lunger raskere.

Teas

Blande 2 ts hver av pulverisert indisk rot, elacampane rot, granulert echinacea rot og legge dem til to kopper vann, og deretter la dem bratt, vil gi deg en te barnet kan drikke. For å bedre barnets pust, bland 1 ts hver av mullein blader, kamille blomster, pasjonsblomst blader og echinacea rot og bratte dem i 1 liter kokende vann.

Unngå Triggers

Hjelp barnet å finne ut hva hennes astmaanfall triggere er og lære henne at hun trenger å unngå disse triggere. Sigarettrøyk, peis røyk, støvmidd eller kjæledyr dander er gode eksempler. Hvis du slår på klimaanlegget i bilen, sørg for at du ikke har lufte satt til å bringe i uteluften. Hvis acetylsalisylsyre og ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner er triggere for barnet ditt, erstatte dem for paracetamol.

Unngå Cold

Kald, tørr luft vil utløse barnets twitchy luftveiene, noe som kan indusere et astmaanfall. Ikke la henne gå ute når det er veldig kaldt. Hvis hun er på skolen, spør henne lærer eller helsesøster om hun kan bo inne på svært kalde dager. Hvis dette ikke er tillatt, gi henne med en tykk, bred skjerf som hun kan vikle seg rundt munnen og nesen. Hvis hun må være ute, vil skjerfet gjøre henne i stand til å puste i varm, fuktig luft, noe som kan bidra til å hindre et angrep.

Pust Høyre

Hvis barnet trenger å stole på en inhalator, lære henne å puste riktig når hun administrerer medisiner. Hun bør holde henne inhalator en tomme vekk fra hennes munn, begynne en langsom og dyp pust, deretter spray inhalatoren. Hun trenger da å fortsette å puste helt inn og hold pusten i tre til fem sekunder. Hun må da vente i to til fem minutter etter den første puff og administrere medisiner for andre gang på samme måte som den første.