Digidexo.com

Har Willard Water arbeid?

Willard Vann er en av en serie av strukturen forandret Waters (SAW) som har blitt tilgjengelig i alternativ medisin markedet. Det er ikke skadelig for mennesker eller de fleste kjæledyr. Som andre sager, begynner det med rent drikkevann og legger små mengder nonharmful forbindelser som er ment å endre vannet. Disse endrede farvann er hevdet å ha perfekte strukturer for bedre absorpsjon av celler.
Til tross for utrolige påstander, disse farvannene bare er høyt priset placebo.

Hva er Strukturerte Waters?

Strukturerte farvann hevder en rekke metoder for å omdanne vann til "perfekte" farvann bedre absorbert av celler og for å gi en rekke gode resultater. En av de mest sirkulerte SAW typer er sekskantet Water. Willard vann beskriver bruken av en katalysator for å tilveiebringe en lignende funksjon. FDA tester disse produktene for å sikre at tilsetningsstoffene er ikke skadelig for forbruk. Som disse sager starte med rent vann fra springen eller filtrert vann fra springen, de er ikke mer farlig enn noen annen høyt priset importert flaskevann.

Hva er Willard Vann?

Ifølge deres egen litteratur, har Willard Vann følgende sammensetning:

Vann 99,3%
Natriummetasilikat 87,5%
Sulfatert Castor Oil 11,5%
CAW Micelle 0,39%
Raffinert Lignitt 0,23%
Kalsiumklorid 0,4%
Magnesium sulfat 0,4%

Hvis regnestykket ser ut av til deg, bør det.

Er Willard Vann Farlig?

Willard Vann har ikke blitt identifisert til å være skadelig for menneskelig konsum. Ingen av de identifiserbare ingrediensene er farlig i små mengder. Castor olje og magnesium kan være sunne kosttilskudd. Den viktigste ulempen med å drikke eller vaske med Willard Vann er kostnadene i forhold til drikking eller vaske med vann fra springen.

Er Willard Water Beneficial?

De viktigste helsemessige fordeler av Willard Vann eller andre sager kommer fra deres placebo effekt. Forbrukeren har brukt penger for noe han håper vil gjøre ham føle seg bedre, så han vil fortelle seg selv at han føler seg bedre i stedet for å føle seg som en lettlurt. Dersom forbrukeren drikker mer vann fordi han mener Willard Vann vil forbedre sin helse, vil han se de faktiske helsemessige fordelene ved å ha konsumert mer vann. Dersom Willard blanding tilsettes til destillert vann eller sterkt filtrert, vil fordelene økes som destillert vann, og omvendt osmose er effektiv i å fjerne giftstoffer fra kroppen.

Har Willard Water arbeid?

Willard Vann har attester hevder utrolige resultater. Det samme kan sies om vann fra Lourdes, Frankrike, og håndspåleggelse av mange populære televangelists. Tro og vilje er kraftige komponenter i en persons helse.
Dersom forbrukeren av Willard Vann kjøper produktet som en del av en generell økning i hans helse bevissthet, kan dette være bra.

Har Willard Vann blande turn H2O til en super H2O? Nei.

Har en person ha nytte av å drikke mer vann (bedre hydrering) hvis han drikker mer vann fordi det har Willard vann mix? Ja, i den utstrekning, fungerer Willard Water.