Digidexo.com

Hva er Restylane?

Restylane er merkenavnet for en injeksjon dermal filler som inneholder hyaluronsyre i gel partikler. Restylane er administrert av leger --- primært kosmetiske og plastiske kirurger og hudleger. Restylane har blitt godkjent av FDA for bruk i rynker og fine linjer. Hyalouronic syre produseres naturlig i kroppen, og som en dermal fyllstoff, bistår i å redusere tegn på aldring. Restylane inneholder bakterielle proteiner og leveres i forskjellige formuleringer, basert på størrelsen av gelpartikkelen for å møte behandlingsplan og målet.

Betydning

Restylane er merkenavnet for en dermal filler primært inneholder hyaluronsyre å legge bulk under huden, og dermed fylle linjer og rynker eller forbedre ansiktet. Behandlingen består av injeksjoner administrert av en kosmetisk eller plastisk kirurg i en nonsurgical omgivelser med minimal anestesi. Restylane er ikke avledet fra animalske kilder og risiko for følsomhet og kryss-smitte er lav.

Funksjon av hyaluronsyre

Hyaluronsyre er naturlig produsert av kroppen, først og fremst i bindevev. Det tjener til å smøre og putekroppsvev, slik som i ledd og øyne. Ernæring, kan hormonnivåer og infeksjon påvirke hyaluronsyre produksjon. Unormale nivåer av hyaluronsyre kan bidra til felles degenerasjon, hjerteproblemer, glaukom og andre bindevevs forhold. Effektene av hyaluronsyre kosttilskudd gjennom injeksjoner blir nå undersøkt for kirurgisk reparasjon, og det er i dag brukt i dermatologi for kollagen støtte.

Typer Dermal fyllstoffer

Tre typer dermal fyllstoffer er for tiden tilgjengelige: kollagen, hyaluronsyre og permanente (nonresorbable) fyllstoffer. Kollagen fyllstoffer og fyllstoffer hyaluronsyre blir til slutt absorberes av kroppen. Permanente fyllstoff er varierte og generelt tjene til å sette opp et rammeverk for kroppens vev til å vokse rundt. Kildene for dermal fyllstoffer kan være syntetisk, dyr-baserte eller bio-konstruert. Alle dermal fyllstoffer injiseres og effekter kan vare fra måneder til år.

Restylane Produktoversikt

Restylane er produsert av Medicis Pharmaceuticals Corporation og distribuert i USA av datterselskapet Medicis Estetikk. Restylane er godkjent av FDA for midten til dyp implantasjon (injeksjon) for moderat til alvorlige rynker eller folder, som for eksempel i ansiktet. Restylane er tilgjengelig i forskjellige formuleringer i ferdigfylte sprøyter, basert på størrelsen av gelpartiklene: Restylane Touch for behandling av fine linjer og rynker, Restylane inneholder mellomstore partikler for leppe og nese områder, Restylane Perlane Injection for bulk ( for eksempel hake eller kinn) og Restylane SubQ for kontur arbeid.

Restylane Behandling

Restylane er administrert i en lege kontor under et kontor besøk. Siden materialene ikke kommer fra animalske kilder, er det ikke nødvendig allergitesting. Materialet blir injisert inn i områdene med minimal til ingen anestesi som kreves, og pasienter som er utladet samme dag. Resultatene er synlige samme dag og plumping vil avta over tid, som kroppen absorberer hyaluronsyre (og eventuelle hevelse forsvinner). Re-behandling eller fortsatt behandling er valgfritt, avhengig av pasientens behandlingsplan.