Digidexo.com

Hvordan lage varm komprimerer

Hvordan lage varm komprimerer


Komprimerer er en enkel, men effektiv måte å behandle mange forskjellige skader og smerter; de kan være kald eller varm, avhengig av naturen av skaden. Kalde omslag skal brukes for å lindre blåmerker, hevelse og inflammasjon, og behandle fersk forstuinger, feber og hodepine. Bruk varm komprimerer å behandle gamle skader, muskelsmerter, revmatiske smerter, menstruasjonskramper, byller og tannpine.

Bruksanvisning

•  Kok opp vann og hell ca en halvliter av den i en stor glassbolle. La den avkjøles nok til at du kan godt stå det på huden din.

Tilsett 4 dråper eterisk olje til varmt vann. Lavendel og rosmarin er kjent for sine antiseptiske, beroligende egenskaper.

Fold din bandasje eller lite håndkle før det er rundt 8 inches av 8 inches. Plasser den på toppen av vannet og la det trekke.

Klem bandasje for å vri ut overflødig vann. Plasser det over den kroppsdelen som skal behandles.

Dekk varm komprimere med plastfolie og et lite håndkle på toppen for å holde den på plass. La den stå på til den er avkjølt til kroppstemperatur. Gjenta prosessen med et annet omslag.

Tips og advarsler

  • Hvis du må bruke et omslag til en vanskelig del av kroppen, slik som indre albue, vikle bandasjen lett rundt den for å hindre den fra å falle av.