Digidexo.com

Kan du bli gravid hvis du har uregelmessige sykluser?

Selv uregelmessige sykluser kan gjøre det vanskeligere å forutsi eggløsning, er det fortsatt mulig å bli gravid selv om mensen vanligvis faller utenfor den gjennomsnittlige 28-dagers menstruasjonssyklus.

Effekter

Vanlige årsaker til uregelmessige menstruasjonssykluser er stress, reiser, trening eller sykdom.

Betydning

Ifølge Discovery Health, kan du bli gravid med uregelmessig perioder fordi svangerskapet avhenger eggløsning, ikke menstruasjon.

Betydning

Eggløsningen skjer når eggstokkene slipper en sunn egg.

Forebygging / løsning

Ifølge Discovery Health, hvis du prøver å bli gravid og har uregelmessige menstruasjonssykluser, eggløsning Predictor kits, som viser når du har eggløsning, kan brukes. Holde oversikt over basal kroppstemperatur og regelmessig undersøke slimet i livmorhalsen finnes andre metoder for å fastslå eggløsning.

Betraktninger

Kvinner med uregelmessige sykluser kan ha færre muligheter til å bli gravid enn kvinner som har eggløsning hver måned. For eksempel, hvis du har eggløsning hver sjette uke, har du cirka ni muligheter til å bli gravid hvert år.

Øke Cycles

Konsultere legen din for å bidra til å regulere menstruasjonssykluser. For eksempel kan du trenger å gå ned i vekt hvis du er overvektig eller kutte ned på trening for å opprettholde et normalt nivå av kroppsvekt for å bli gravid. Også, kan legen forskrive fruktbarhet narkotika, som Clomid, for å regulere eggløsning.