Digidexo.com

Tips for Restless Leg Syndrome

Tips for Restless Leg Syndrome


Rastløse ben syndrom er en plagsom tilstand som rammer mange mennesker. Det manifesterer seg som en kriblende følelse i bena eller konstant trang til å vibrere bena. Hvis ofte oppstår i perioder med avslapning, for eksempel om natten, noe som kan holde lider våken. Hvis du føler at du kan ha rastløs leg syndrom, kan du ta skritt for å hindre symptomene og å håndtere symptomer når de dukker opp.

Vanlige symptomer

Noen av symptomene på rastløse ben syndrom inkluderer en prikking eller lammende følelse i bena. Dette skjer ofte i leggene, men noen lider også rapportere den kriblende i lårene. Trangen til å flytte er et annet vanlig symptom, med symptomer blir verre om kvelden. Hvis du merker disse symptomene, er det en god idé å snakke med legen din slik at han eller hun kan riktig diagnostisere tilstanden.

Behandling Alternativer

Hvis du har rastløse ben syndrom, er du sannsynligvis søker etter måter å håndtere de plagsomme symptomer. Begynn med å massere leggene når du begynner å føle symptomer. En rask spasertur kan også bidra til å få sirkulasjon i bevegelse gjennom bena og stoppe symptomene. Prøv å bruke en ispose eller en varmeflaske brukes på bena for å finne lindring. Noen over-the-counter sove medisiner er også nyttig for de med rastløse ben syndrom.

Hindre Symptomer

Hvis du har rastløse ben syndrom om natten, kan du gjøre et par ting i løpet av dagen for å avverge noen av symptomene. Restless legs syndrom er gjort verre av koffein, så ikke drikk noen tidligere 15:00 Regelmessig trening, med fokus på beina, kan også bidra til å forebygge symptomene. Ved hjelp av kompresjonsstrømper i løpet av dagen kan også hjelpe, samt å ta en jern supplement.