Digidexo.com

Hvordan Slow Down Your Heart Rate Naturligvis

Hvordan Slow Down Your Heart Rate Naturligvis


Rask puls eller også kalt takykardi er en del av mange menneskers liv. Symptomene for denne tilstanden varierer fra angst og panikkanfall til andre alvorlige sykdommer som astma, hjertesvikt eller hypertyreose. Snakke med legen din er obligatorisk hvis pulsen er 100 og over. Men det er få skritt du kan gjøre for å bremse ned pulsen.

Hvordan Slow Down Your Heart Rate Naturligvis

•  Reduser koffein. Selv at det er populært stimulerende, bør folk som har økt hjertefrekvens være svært forsiktig når du drikker det. Den første assosiasjon når noen nevner koffein er kaffe, men mange te, brus og slankepiller eller smertestillende midler inneholder visse doser av koffein. Les baksiden av boksen eller pakningen før å kjøpe produkter som er oppført ovenfor.

Kontroller at du har nok magnesium, kalsium og kalium i kosten. Mangel på disse tre mineralene forårsaker hjertebank, uregelmessig hjerterytme og muskelspasmer. Dette er veldig viktig regel for folk som har diabetes eller autoimmune sykdommer. Dette er matvarer som er høy i magnesium: spinat, bønner nøtter og hele korn. Din regime bør også være rik på melkeprodukter som er rik på kalsium. Skjem deg bort med fiken, aprikos og rosiner som vil levere kalium som er viktig for ditt hjerte og din helse.

3 Gjør øvelser regelmessig. Det har vært kjent at idrettsutøvere har lavere hjertefrekvens enn sine jevnaldrende. Den medisinske forklaringen på at paradokset er at trent og sterkere hjerte trenger ikke å slå så fort å pumpe blod som den vanlige hjerte. For disse grunner, jo mer du trener; maksimal hjertefrekvens vil få lavere med tiden, ikke høyere. De beste øvelsene er de cardio øvelser. Dans, sykling, aerobic, løping og rask gange er perfekt hvis du ønsker et sunnere hjerte!

Reduser stress. Dette er lettere å si enn do. Stress er blitt et alvorlig problem for mange
Amerikanere. Den stress kan føre til det sympatiske nervesystemet å sparke i og som et resultat pulsen går opp. Og for å bekjempe stress du trenger all den hjelpen du kan få - bli med støtte grupper, lære å meditere eller prøve å tenke over livet ditt i positiv retning! Og sist men ikke minst - le oftere: det har blitt bevist at folk som ler leve lenger!