Digidexo.com

Hvordan å miste vekt når du har mensen

Hvordan å miste vekt når du har mensen


Siden kvinnens kropp fyller som den beholder vann, er det grunnen til at det er vanskelig å gå ned i vekt i løpet av en periode. Ikke for å si at å miste vekt i løpet av perioden ikke er mulig, men du er nødt til å fullt ut dra nytte av kroppens naturlige mekanismer. En kvinne er mer tilbøyelig til å gå ned i vekt i løpet av tredje og fjerde dagen av hennes periode som i de to første, og dette har å gjøre med progesteron og østrogen nivå stede under en syklus.

Hvordan å miste vekt når du har mensen

•  Unngå å spise bearbeidet og junk food før menstruasjonen starter. Disse type måltider vil bremse kroppens avgiftning og bidra til vektøkning under menstruasjonssyklusen. Disse inkluderer noen produkter som inneholder koffein, alkohol, sukker, meieriprodukter eller krydder.

Spis små måltider seks ganger om dagen som inneholder mye grønnsaker, soya og frukt. Siden Soya inneholder isoflavoner vil det også bidra til å redusere menstrual symptomer.

Utfør lav intensitet cardio trening i løpet av de to første ukene av mensen. Disse bør gjøres i løpet av 30 til 60 minutters økter minst tre ganger i uken presser pulsen til 75 prosent av sin maksimale hastighet.

Start høy intensitet cardio øvelser i løpet av de to siste ukene av menstruasjonssyklusen. Disse bør gjøres innen 30 minutters økter med å få pulsen til 85 prosent av sin maksimale hastighet.