Digidexo.com

Hvordan få Abs og en flat mage

Hvordan få Abs og en flat mage


Abs og en flat mage bety en strammere kjerne, samt mindre risiko for visse helsemessige problemer som hjertesykdommer og diabetes, ifølge forfatteren av "Fit til å være godt", Alton Thygerson. Det er mange øvelser som kan hjelpe en person få slankere mage og en flatere mage. De fleste tenker på crunches når de bilde flatere mage, men det er ikke den eneste trenings valget for en flat mage, og det finnes mange varianter på grunnleggende knase. Utfør følgende øvelser minst tre dager i uken, gjør noen aerobic trening de andre to treningsdager.

Hvordan få Abs og en flat mage

•  Ligg flatt på gulvet på ryggen, som om om å utføre crunches. Plasser hendene bak hodet og bringe knærne opp mot brystet. Flytte bena som om sykler, være sikker på å vri overkroppen med hvert trekk: Ta med din høyre albue mot venstre kne og vice versa. Denne øvelsen kalles "sykkel." Tell ned 15 reps per bein.

Fokus på obliques ved å gjøre den vertikale beinet knase. "The Complete Book of Abs" svært anbefaler dette trekket for en flatere mage og synlige magemuskler. Ligg på gulvet på ryggen, hendene bak hodet og føttene hevet rett opp i luften. Bruk magemusklene til å trekke overkroppen og skuldrene opp mot knærne. Har to sett med 15 reps.

Legg deg ned som om klar til å gjøre en knase, føttene plantet på bakken. Denne gangen heve armene rett tilbake bak hodet, i stedet for brettet. Igjen, bruke magemusklene til å trekke skuldrene opp av gulvet, være sikker på å holde armene på plass og unngå nakkesmerter. Dette trekket fokuserer på den øvre abs og er en bot vanskeligere enn andre crunches. Det er kjent som "lange arm Crunch." Utfør to sett med 15 reps.

Utfør en omvendt crunch. Denne gangen skuldrene forblir flatt på bakken med hendene i sidene. Løft bena i luften, deretter ned slik at de er ca 8 inches av gulvet, holde dem rett. Dette fungerer den nedre magemuskler og er lettere enn den lange arm versjon. "The Complete Book of Abs" anbefaler at abs bare brukes til å flytte beina i denne rutinen. Utfør to sett med 15 reps.