Digidexo.com

Den beste tiden å drikke Egg Hvit Protein

Får nok protein i løpet av dagen er avgjørende hvis du ønsker å få muskler. Eggehvite, vitenskapelig kjent som albumin, er en av de mest lett assimilert proteinkilder er tilgjengelige. En eggehvite, som er 90 prosent vann og opptar to tredjedeler av egget, inneholder seks gram topp protein og null gram fett. Eggehviter inneholder vitamin E, K, A, B12 og næringsstoffer Riboflavin og folinsyre, så vel som alle de åtte essensielle aminosyrer som trengs for å bygge muskler.

Drikk Eggehvite Først i morgen

Blodsukkeret trenger protein for å holde deg gående, så for å få stoffskiftet beveger seg i høygir, er det en god idé å ha eggehvite protein så snart du våkner. Proteiner fordøye hver tredje time eller så, men å spise det først i morgen vil gi deg fire-fem timer protein bygningen. Det vil umiddelbart programmere kroppen til å bygge muskler og brenne fett.

Rett etter at du Work Out

For å bygge muskler, må du jobbe dem ut. Du kan ikke bare spise protein. Komme eggehvite protein i kroppen din i løpet av 30 minutter etter at du arbeider ut vil hjelpe deg å oppnå bedre bodybuilding resultater. Rett etter treningen, er din kropp og muskler brennende og trenger proteiner for å hjelpe dem å bygge - eggehviter har umiddelbart-tilgjengelig protein.

Rett før sengetid

Å spise eggehvite protein rett før sengetid er avgjørende. Hvis du ikke har tilstrekkelig mengde proteiner i kroppen din før du går til sengs, kan kroppen din går tom for protein i midten av natten. Etter å ha brukt all sin tilgjengelig protein, vil kroppen din tror det er sultne, så det vil stenge ned og begynne å lagre fett celler. Sørge for at du har nok protein i kroppen din før du går til sengs vil beskytte mot uønsket fettlagring og hindrer kroppen fra å konsumere sin egen muskel for protein. Noen konkurrerende kroppsbyggere få opp midt på natten for å ta litt mer eggehvite protein bare for å være sikker på at de har nok protein gjennom morgenen.