Digidexo.com

Typer Bee Pollen

Typer Bee Pollen


Noen tilhengere av bee pollen har gått så langt som å kalle det en super mat for de helsemessige fordelene de hevder det gir. Ifølge Natural Health Research Institute, inneholder bee pollen aminosyrer og B-kompleks vitaminer, noe som gjør det til et flott supplement. Andre hevder bee pollen kan hjelpe til med vekttap.

Raw Bee Pollen

Av alle former for bee pollen, inneholder rå form de fleste næringsstoffer. Når du shopper for rå bee pollen, se etter flasker eller poser med bee pollen du kan se gjennom. Du bør være i stand til å se de faktiske granulat. Bestem hvordan bee pollen ble tørket. Frysetørket bee pollen er den beste veien å gå. Hold rå bee pollen nedkjølt for å opprettholde sin fuktighet og friskhet.

Royal Jelly

Royal Jelly, også referert til som bee nektar, er det som holder strukturen og bier blomstrende. Alternativ helse talsmenn hevder at Royal Jelly gir en fin boost av energi. Oppsøk royal gelé som er fersk. Behandlingen kan utarme noen av sine næringsstoffer. Royal Jelly som har gjennomgått varmebehandling bør unngås om mulig, da dette fjerner det meste av de egentlige næringsstoffer.

Honey

Honning er en utmerket måte å høste fordelene av bee pollen. Kjøpe honning som er rå og lokale. Honning kan brukes i stedet for sukker for søtningsstoffer drikker. Ifølge Natural News, håndterer kroppen honning bedre enn andre søtstoffer. Ikke varm honning i mikrobølgeovnen hvis den krystalliserer. Bare suge den lukkede glasset i varmt vann i 15 minutter for å bringe den tilbake til sin flytende tilstand.

Kapsler

Tar bee pollen i kapselform kan være veien å gå for folk som ikke liker smaken av rå bee pollen. Dessverre er mange bee pollen produkter i USA importert, noe som gjør det vanskeligere å vurdere kvaliteten.