Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en svinesti Under øyelokket

Hvordan bli kvitt en svinesti Under øyelokket


En svinesti (også stavet stye) er en rød øm kul på øyelokket som er forårsaket av en akutt infeksjon av olje glands av øyelokket. En stye kan også være en komplikasjon av blefaritt (betennelse på øyelokkene). Det kan være liten, men dens innflytelse er stor. Det er smertefullt og irriterende og kan gjøre deg selvbevisst. De fleste styes er igjen alene for å helbrede på egen hånd og kan klare opp i løpet av to uker. Å kvitte seg med en stye og irritasjon forbundet med det, kan du bruke varme teposer og komprimerer hjemme. Te permisjon inneholder et stoff som heter "tanniner", som inneholder egenskaper som er anti-bakteriell og snerpende i naturen. Disse tanniner i te bidra til å trekke ut det giftige smitte fra øyet.

Hvordan bli kvitt en svinesti Under øyelokket

Fjern eventuelle øyesminke.

Legg en dash av salt i en kopp varmt vann og skyll øyet med det. Du vil ønske å gjøre dette over en vask eller med et håndkle under ansiktet ditt, så vil du sannsynligvis dryppe løsningen.

Kok opp en te-pose i varmt vann i tre minutter. Når te-pose er avkjølt nok til å berøre, la seg i et behagelig sted og plassere te-pose over det berørte øyet og la den på i 15 minutter.

Skyll øyet med saltvann igjen. Ikke gni øyet, men heller klapp den tørr hvis du føler behov for å tørke den. Gjenta trinn 1 til 3 minst tre ganger per dag hvis det er mulig.

Påfør en varm komprimere (varme, våte vaskekluter vil fungere) til øynene i 10 minutter, fire ganger om dagen hvis du ikke har tilgang til teposer.

6. Påfør en effektiv over natten behandling ved å koke en te-pose, venter på det å være kul nok til å berøre og sikre den til øyet skal stå på over natten. Du kan gjøre dette ved å sette den under et øye maske eller medisinsk tape. Dekke den delen av te-pose som er borte fra øyet med plast før du bruker øye maske eller tape.

Hint

  • * Fjern øyesminke hver dag og skylle øynene med lunkent vann morgen og kveld.
  • * Kast alle øyesminke du har når du får en stye, som bakteriene på produktet kan forårsake en ny infeksjon.