Digidexo.com

Hvordan Counsel Sørgende Studenter etter dødsfallet av en lærer

Hvordan Counsel Sørgende Studenter etter dødsfallet av en lærer

Død av en lærer kan bevise en tragisk tap for studenter på en skole setting. Andre lærere og skolens rådgivere bør gå inn for å hjelpe elevene sørge over tapet av denne læreren. Tapet av noen elskede kan ha en traumatisk effekt på emosjonell og sosial stabilitet innenfor en skole, ifølge US Department of Education. Når hjelpe studenter gjennom tapet, bør andre ansatte i skolen bidra til å stabilskolemiljøet ved å tilby riktig støtte.

Hvordan Counsel Sørgende Studenter etter dødsfallet av en lærer

•  Forbered en uttalelse. Informasjonen av lærerens død må sirkulere studentmassen samtidig. Nasjonalt Senter for skole Crisis and Bereavement sier at ved å ha en forberedt uttalelse, kan skolen sikre at hver elev får de samme nyhetene. Denne uttalelsen bør bli lest av private lærere i små klasserom, slik at grupper av studenter kan sørge og diskutere nyhetene i små grupper.

Etablere en kriseteamet. Det amerikanske Department of Education foreslår å danne en kriseteamet for studenter som trenger å forlate klassen på grunn av sorg. Skolens rådgivere, bør sosialarbeidere og psykologer skrive en tidsplan for rundt-the-clock tilgjengeligheten for studenter i det umiddelbare kjølvannet av dødsfallet. Skolen bør ha en on-call nummer som elevene kan ringe etter timer i tilfelle spesiell nød.

•  Snakk åpent. The University of Buffalo rådgivningstjenester sier at du bør tillate elevene å snakke åpent om sin sorg. Dersom studentene ønsker å diskutere hendelsen i klassen, bør de ha muligheten til å gjøre det. Dersom studenten ønsker å snakke individuelt til en lærer eller rådgiver om sin sorg, bør han komme til å forlate klassen for å diskutere sine følelser.

Identifiser emosjonelle nød. Elevene bør bli klar over om emosjonell nød i seg selv og andre, ifølge National Center for skole Crisis og savn. Klasserommene skal passere ut en liste over problemer som kan kreve ytterligere rådgivning slik som kutting, selvmordstanker og voldelig sinne. Dersom elevene eller deres venner opplever noen av disse, bør de få beskjed om å rapportere dette til kriseteamet for å unngå ytterligere tragedier i skolen.