Digidexo.com

Hvordan du skal rense en barnehage Room

Med små barn som leker i et rom hele dagen, kan skitt og bakterier spre seg svært raskt. Lover og retningslinjer for barnehagene rengjøring varierer fra stat til stat, så du bør gjøre deg kjent med lover og rette seg etter statens krav. Hvis du vil at barnehagene skal være spic og span for å holde foreldrene glade og barn sunt, følger disse retningslinjene for en skikkelig rengjøring.

Hvordan du skal rense en barnehage Room

Gjør et blekemiddel løsning for generelle desinfisering og rengjøring med 1/4 kopp unscented blekemiddel til 1 liter vann på skitne flater. Oppløsningen bør gjøres fersk daglig, så den mister sin styrke raskt, og gjenværende oppløsning skal kastes ved slutten av dagen. Sette dette inn i en ren sprayflaske. Pass på at det ikke blandes med andre kjemikalier eller rengjøringsmidler, som noen kan ha en toksisk reaksjon når det blandes med blekemiddel.

Rengjør tilsølte områder med såpevann og en klut, og skyll med rent vann fille. Etter smuss og skitt er fjernet, spray dem, og alle tungt håndteres områder, med blekemiddel. Tørk av med en ren, fuktig klut og la dem lufttørke. Områder du bør rengjøre på slutten av hver dag og hele dagen når det er nødvendig, er tabeller og andre overflater, stoler, gummi madrasser, stellebord og gummimatter, barneseng og stellebord rekkverk, trapper rekkverk, leketøy bokser, spille eller lur matter , alle bad overflater, inventar, lys bytte plater, skap håndtak og rundt dørhåndtak.

Scrub toalett boller daglig med blekemiddel. Tørk helheten av beholderen, samt i bunnen av skålen, hvor den kobles til gulvet. Skuring vask bassenger daglig. Minst to ganger i uken, tørke ned badet vegger og boder med blekemiddel.

Plasser eventuelle bestikk, tallerkener og kopper som ikke er disponibel i en oppvaskmaskin for desinfiserende daglig. Vask noen biteleker eller plastleker som ofte går i munnen daglig med varmt vann og oppvaskmiddel i en vask. Bruk en fille eller skrubbe børste reservert for leker for å fjerne eventuell fast-on rusk. Å desinfisere, senk dem i en blanding av én liter kaldt vann med en spiseskje av blekemiddel i ett minutt. La lekene lufttørke.

Rengjør større leker som er skitne med en såpe fille, skyll med en vann-gjennomvåt klut, deretter spray og tørk leker håndteres ofte med blekemiddel og ren fille. Sjeldnere håndteres leker bør tørkes ned minst en gang i uken for å fjerne støv og rusk.

Endre barneseng ark, putevar og klut stellebord dekker på en daglig basis dersom barna blir satt i direkte kontakt med dem og vaske dem i vaskemaskin før gjenbruk. Hvis du bruker papir eller klut liners, bør de byttes ut etter hver bruk. Hvis du bruker gummi eller plast liners, bør de tørkes etter hver bruk, og deretter endre klut ark eller dekker minst en gang i uken, eller mer hvis nødvendig. Utstoppede dyr eller klut leker og kostymer bør vaskes i vaskemaskin ukentlig.

Tørk eventuelle speil, vinduer som barna kommer i kontakt med på daglig basis. Enhver at barn ikke når eller kommer i kontakt med kan vaskes etter behov.

Alle søppelsekker bør fjernes og rene liners bør settes inn i dem hver kveld. Hvis skitten, vask med såpevann og skyll med rent vann fille, og spray og tørk med blekemiddel. Selv om ikke synlig skitten, bør søppel beholdere tas ut, spyles og rengjøres med et blekemiddel løsning en gang i uken.

Plukk opp og riste ut små tepper på daglig basis og vakuum tepper daglig. Steam Clean tepper en gang per måned eller på en etter behov. Feie alle etasjer og mopp hver kveld med en Environmental Protection Agency godkjent handels rengjøringsmiddel blandet med vann. En gang i uken, eller etter behov, skrubbe baseboards og bretter der gulvet møter veggen før mopping å hindre en oppbygging av rusk.

Vask mopper nattlig og suge i et blekemiddel løsning for 10 minutter. Skyll dem, vri dem ut og henge dem til tørk. Hvilken som helst brukte filler bør samles i en vaskepose på slutten av kvelden og vaskes i vaskemaskin før neste gangs bruk.

Hint

  • Hvis du foretrekker det, kan du bruke en kommersiell rengjøring produkt eller økologiske produkter. Bare sørg for at produktet er godkjent av Environmental Protection Agency for "sykehus grade" bakteriedrepende midler.