Digidexo.com

Pro & Cons of Pain Patches Vs. Pain Pills

Pro & Cons of Pain Patches Vs.  Pain Pills


Piller tatt muntlig for smertelindring oppnå tilfredsstillende resultater for de fleste. Men for vedvarende smerte, eller når kroppen har utviklet en toleranse for narkotiske smertestillende midler, kjent som "opioider," en smerte patch kan være et bedre alternativ.

Pill Typer

Smertestillende piller kommer fra to kilder. Mindre til moderat smertelindring kan bli funnet med over-the-counter (OTC) piller som aspirin, ibuprofen og naproxen natrium. Narkotiske piller for sterke smerter må forskrives av lege.

Pill Betraktninger

Mens begge typer smerte lindring piller kan tillate folk med kroniske smerter til å leve produktive liv, det finnes ulemper. Misbruk av reseptfrie piller kan skade nyrene, mens narkotiske piller misbruk kan føre til avhengighet.

Pain Patch

Denne gangen utgivelsen metode for å levere smerte medisiner kommer i form av en lapp klistret til huden som en Band-Aid. Foretrukket legemiddel er Fentanyl, et syntetisk opioid kraftig nok til å lindre lidelse der andre narkotika har mislyktes.

Patch Fordeler

En Fentanyl patch leveringssystem kan gi lindring av smerte ikke kontrollert av muntlige narkotika eller når en pasient har blitt opioid tolerant, men FDA har advart mot misbruk av leger og pasienter likt.

Vilkår

Opioidtoleranse er definert som 24 timer i døgnet oral narkotiske smertestillende bruk varer i minst én uke. Kroppen kan tilpasse seg stoffet og lindrende effekt avtar.