Digidexo.com

Liste over Antioxidant Foods som Fight Cancer

Liste over Antioxidant Foods som Fight Cancer


Antioksidanter er unike stoffer som har vist seg å bidra til å hindre visse typer kreft. Deres primære operasjonen er å nøytralisere fri radikal oksygen i kroppen som ellers kan resultere i maligne mutasjoner. Selv om noen antioksidanter er tilgjengelig i supplement form, den beste og mest biologisk tilgjengelig form av antioksidanter er hva som finnes i mange vanlige matvarer. Ifølge en US Department of Agriculture studie, bønner og bær har det høyeste innholdet av antioksidanter av kvantum. Det er imidlertid et bredt utvalg av antioksidanter med forskjellige funksjoner som er tilgjengelige i mange typer matvarer. De vanligste antioksidanter er karotenoider, flavenoids, isothiocyanater, sulfider / tiol og fenoler.

Karotenoider

Den oransje i gulrøtter og paprika er forårsaket av en type antioksidant kjent som karotenoider. Beta-karoten er den mest anerkjente karotenoid med den sterkeste anticancer-aktivitet. Den lykopen i tomater er et annet eksempel på et karotenoid. Bladgrønnsaker som grønnkål, kålen og spinat, samt korn, egg og sitrusfrukter inneholder karotenoider lutein og zeaxanthin med mindre etablerte kreft bekjempelse attributter.

Flavenoids

Flavenoids er trolig verdens favoritt antioksidant. Denne kategorien omfatter anthocyaniner, som finnes i kirsebær, druer og bær. Det inkluderer også de flavanoler som finnes i mørk sjokolade og proanthocyanins i rødvin. Andre kilder til flavenoids inkluderer epler, brokkoli, sitrus, kanel, og noen te.

Isothiocyanates

Alle vet grønnsaker er bra for deg. Dette gjelder for en rekke grunner, men i tilfelle av cruciferous grønnsaker, som brokkoli og blomkål, er dette i det minste delvis på grunn av tilstedeværelsen av isotiocyanater, en type antioksidant. Grønnkål, kål og pepperrot inneholder også denne avgiftende og kreft bekjempelse antioksidant.

Sulfides / tiol

Cruciferous grønnsaker inneholder også en viktig antioksidant gruppe kalt sulfider eller tiol. Dette er også viktig å avrusning og sunt immunforsvar, som begge bidrar til å forebygge kreft. Hvitløk, inneholder allicin, en av de mest potente antioksidanter, og et eksempel på et sulfid. I mindre grad, løk, purre, vårløk og bok choy inneholder disse antioksidanter også.

Fenoler

Caffeic syre og ferulic syre er antioksidanter i fenol variasjon. Disse kan bli funnet i epler, pærer, sitrusfrukter og litt grønnsaker. Det antas, men ikke bevist at fenoler bidra til antioksidantforsvar mot kreft. De absolutt fremme sirkulasjons-og immunhelse, som alene bidrar til å gjøre kreft mindre sannsynlig.