Digidexo.com

Hvordan rense kroppen for herdet olje

Hydrogenerte oljer som er skapt når hydrogen tilsettes til en olje for å gi det en tettere, mindre fet tekstur. Det forlenger holdbarheten på matvarer, sparer matvarekjedene mye penger. Det er dermed nesten allestedsnærværende i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet. Dessverre kan det gjøre mye skade på folk spise det, spesielt den delvis hydrogenert slag, som inneholder langt mer transfett enn fullt hydrogenert olje. De transfett som finnes i hydrogenerte oljer kan tette blodårene, heve risikoen for kreft og hjertesykdom, heve dårlige kolesterolet, og påvirker metabolsk funksjon. Det er best å unngå dem og fjerne dem fra systemet så snart som mulig.

Hvordan rense kroppen for herdet olje

Rengjøring kroppen din

Les etikettene på alt du spiser deg og unngå alt som inneholder ordet hydrogenert i ingredienslisten. Rensing kroppen av hydrogenerte oljer betyr at du må sørge for at du ikke legger noe mer i. Kroppen din vil til slutt bli kvitt dem på egen hånd.

Drikk to gram av aloe vera gel tre ganger per dag for å fremme avrusning prosessen. Det er tenkt å hjelpe til med fordøyelsen, noe som vil bidra til å fjerne oljer fra kroppen din raskere.

•  Ta en kapsel av fiskeolje tre ganger per dag. Fiskeolje inneholder sunne, gunstig fett for å motvirke skader som kan ha blitt forårsaket av hydrogenerte oljer.

Drikk minst åtte 8-unse glass vann hver dag for å bidra til å fjerne giftstoffer og spyle ut systemet.

Hint

  • Når du leser etiketter, også se etter mono og diglyserider. Dette er andre navn for hydrogenerte oljer.
  • Noen matprodusenter bruker begrepene "hydrogenert" og "delvis hydrogenert" om hverandre. Hvis det står "hydrogenert," det er best å unngå det.
  • Det tar 51 dager å forbrenne bare halvparten av transfett du spiser på en dag. Hvis du fortsetter å spise dem, vil avgiftning prosessen ta betydelig lenger.