Digidexo.com

Sunne dietter for Heart & Diabetes Disease

Hjertesykdom og diabetes er to forhold som krever spesiell oppmerksomhet gjennom kosten. Hjertesykdom er et vidt begrep som omfatter flere sykdommer som påvirker hjertet og blodårene, inkludert koronarsykdom; hjerterytmeproblemer (arytmier); og mangler mennesker er født med (medfødt hjertefeil), ifølge Mayo Clinic. Diabetes er et medisinsk begrep som omfatter flere forhold. Disse sykdommene påvirker hvordan kroppen forbrenner glukose, og de inkluderer Type 1, Type 2, svangerskapsdiabetes og pre-diabetes. For de som lider av disse sykdommene, sunne kosthold valg er nøkkelen til optimal helse.

Etablere en plan

Etablere en plan for suksess. Hjertesykdom og diabetes tilby utfordringer som kan overvinnes med litt planlegging. Planlegging bidrar til å unngå situasjoner der fristelsen kan vinne. For de med diabetes, er planlegging viktig på grunn av blodsukkeret. Glukose nivå, blodtrykk og kolesterol er områder som bør overvåkes av alle, men spesielt av diabetikere. Det viktigste aspektet av en diabetiker kosthold er sunne valg. Hver sunt valg "reduserer risikoen for komplikasjoner som hjertesykdom og slag," sier den amerikanske Diabetic Association. Diabetikere krever en konsekvent diett fordi kroppen kan reagere på endringer i kostholdet med uønskede økning i blodsukkeret. Telle karbohydrater er viktig for diabetikere, fordi karbohydrater øke glukosenivåer. Den ADA anbefaler planer om 45 til 60 karbohydrater med måltider. Denne mengde kan endres for hvert individ, men denne strategien er kritisk for håndtering av diabetes.

Tenk Lav

Tenk lavt når det gjelder mettet og trans fett, natrium og kolesterol. Å gjøre dette fungerer mot optimal helse ved å kontrollere forhold, inkludert blodtrykk, vekt og kolesterol. De med diabetes og hjertesykdommer bør også begrense inntaket av mettet fett og transfett av samme årsaker, melder ADA. Fokus på enumettet (flerumettet) fett, som kan finnes i avokado, olivenolje og rapsolje, nøtter, frø, omega-3 fiskeoljer og fisk. For de med hjertesykdom eller diabetes, bør fisken være konsumert to ganger i uken for optimale ytelser, ifølge Mayo Clinic.

Tenk Fresh

Tenk fersk mat og fylle kjøkkenet med friske frukter og grønnsaker. For de med hjertesykdom og diabetes, er dette gode råd fordi disse ferske matvarer bidra til å kontrollere vekten, blodtrykk og kolesterol, ifølge Mayo Clinic. Frukt og grønnsaker er gode matvalg fordi de har rikelig med vitaminer og mineraler, mange er gode kilder til fiber, og de er lave i kalorier. Velge oppskrifter med grønnsaker eller frukt som den viktigste ingrediensen er lurt for alle, men særlig for de med hjertesykdom og diabetes.