Digidexo.com

Hvordan Beat Oppblåsthet

Oppblåsthet innebærer overflødig gass buildup i tarmen og magen. Det er ofte smertefullt og ubehagelig, og gjør at du føler unattractive grunn av oppblåst mage som følger oppblåsthet. Oppblåsthet kan skje for en rekke grunner, slik som premenstruelt syndrom, stress og diett. Heldigvis finnes det ulike behandlinger tilgjengelig for å behandle oppblåsthet. Du kan også ta skritt for å unngå oppblåsthet i fremtiden.

Hvordan Beat Oppblåsthet

En prøve over-the-counter medisiner. Ulike gass lindring medisiner er tilgjengelige for å behandle oppblåsthet. Disse behandlingene oppmuntre gass å passere fra tarmen og magen, og dermed lindre din oppblåsthet. Du kan finne slike medisiner i de fleste apoteker.

Ta en avføringsmiddel. Siden oppblåsthet er generelt lindres når avføring er passert, er et avføringsmiddel en fast løsning for å oppblåsthet problemer. Drikk rikelig med vann for å oppmuntre til avføring.

Prøv anti-inflammatoriske medisiner hvis oppblåsthet skyldes premenstruelt syndrom. Dette vil redusere hevelse forbundet med PMS oppblåsthet. Ibuprofen er et godt valg til å behandle PMS oppblåsthet.

Drikk peppermynte te. Denne naturlige te bidrar til å lindre fordøyelsesproblemer, som for eksempel oppblåsthet. Du kan passere gass eller ha avføring etter å ha drukket den.

Exercise. Kardiovaskulær trening oppfordrer sunn fordøyelse, bidrar til å lindre oppblåsthet. Sikt på 20 minutter med regelmessig mosjon daglig for å holde oppblåsthet i sjakk. Hvis du er for tiden oppblåst, prøve å gå for å dempe presset.

Unngå mat og drikke som bidrar til oppblåsthet. Fet mat og kullsyreholdige drikker både forårsake oppblåsthet. I tillegg kan bønner, kål, brokkoli, epler og fersken også bidra til oppblåsthet. Fordi folk ofte svelge overflødig luft når de tygger tyggegummi, unngå det helt.

•  Reduser stress. Siden stress er en årsak til oppblåsthet, prøve å forenkle livet ditt. Praksis pusteøvelser og meditasjonsteknikker når du begynner å føle seg overveldet.

Hint

  • Se legen din dersom du opplever kronisk oppblåsthet. Kronisk eller alvorlig oppblåsthet kan skyldes underliggende problemene som irritabel tarm syndrom, cøliaki, magesår, brokk, infeksjoner eller blokkeringer.