Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Okinawa Diet

Hvordan å miste vekt Med Okinawa Diet


I det siste har det vært mye snakk om Okinawa kosthold. Oppkalt etter den japanske øya som er kjent for sitt høye antall mennesker som lever for å være godt over 100, mens du fremdeles opprettholde god helse, fokuserer denne dietten på en semi-vegetarisk kosthold, regelmessig mosjon og en sunn livsstil. Satsene for hjertesykdom, hjerneslag og kreft er den laveste i verden og overgangsalder forekommer hos kvinner et tiår senere enn i Vesten. Mindre enn 30 prosent av deres kosthold kommer fra fett og saltinntaket begrenses til et minimum. Soyaprodukter, friske grønnsaker, og fisk og masse aktivitet er stifter av Okinawa livsstil, mens stress og alkoholforbruket er lavt. For tips om hvordan du gjør dette kosthold og livsstil jobben for deg, les videre.

Hvordan å miste vekt Med Okinawa Diet

Gå ned i vekt Med Okinawa Diet

bruker 30 minutter alene hver dag for å ta en pause og å de-stress. Ta en lur, lytte til beroligende musikk, eller bare slappe av. Mange overspise når de er anspent eller engstelig. Tar en daglig time-out kan avslutte denne syklusen.

Drikk minst seks glass rent vann hver dag. Dette vil hjelpe deg til å føle deg mett og for å holde deler små, styrke vekttap.

Overvåk saltinntaket. Okinawans sjelden bruker mer enn tre teskjeer salt / natrium hver dag. For å hjelpe deg å gjøre dette, unngå å legge ekstra salt mens matlaging og begrense hvor mye du bruker på bordet.

Ifølge denne planen, bør ditt daglige matinntak forholdstall være som følger: Sweets: 0 til 3 servingsMeats, fjørfe og egg: 0 til 3 servingsVegetable oljer og krydder: 1 til 2 tablespoonsFatty fisk som sardiner, tunfisk, makrell og laks : 1 til 3 servingsFruit, soyaprodukter, belgfrukter og te: 2 til 4 servingsVegetables, ris, nudler, brød, og hele korn: 7 til 13 porsjoner

Følg Okinawa prinsippet om "Hara Hachi Bu." - Spis til du er bare 80% full!

Hint

  • I de første ukene kan du oppleve at det å holde en spesifisert logg over hva du spiser til hvert måltid kan hjelpe deg i å bo på sporet med vekttap mål.
  • Sjekk alltid med din helsepersonell før du starter denne eller noen annen diett for å være sikker på at du ikke har noen pre-eksisterende forhold som kan føre til komplikasjoner senere.