Digidexo.com

Hva gjør Penicillin Treat?

Penicillin er standard antibiotikabehandling foreskrevet av leger for bakterielle infeksjoner i sår, mot seksuelt overførbare sykdommer, og sykdommer spres av dyr og insekter. Vurdere denne informasjonen fra drugs.com og Mayo Clinic om bruk av penicillin.

Chlamydia

Hvis du er diagnostisert med klamydia mens hun var gravid, kan legen forskrive penicillin for å hindre barnet fra å bli smittet også.

Magesår

Magesår forårsaket av Helicobacter pylori kan kreve at du skal behandles med penicillin for å unngå ytterligere komplikasjoner.

Abscesser

En abscess i tann kan behandles med penicillin for å hindre ytterligere skade på kjeve og tenner røtter.

Leptospirose

Leptospirose er en infeksjon kan komme fra å komme i kontakt med infiserte dyr, og behandling med penicillin kan hindre komplikasjoner slik som Weil sykdom.

Lyme sykdom

Hvis du får Lyme sykdom, som er en infeksjon spres av flått, kan legen behandle deg med penicillin for å hindre deg fra å utvikle alvorlige nevrologiske komplikasjoner.

Tyfoidfeber

Infeksjoner med tyfoidfeber kan føre til at du utvikler alvorlig gastrointestinal skade og kan forårsake død, noe som kan forebygges ved å ta penicillin.

Koldbrann

Hvis du har et sår som blir infisert med Clostridia bakterier (koldbrann), kan behandling med penicillin hindre videre spredning av infeksjonen.