Digidexo.com

Hva er årsakene til Hemiplegia?

I løpet av de tidlige stadiene av et barns liv, er det mange ting som kan hindre hans sunn utvikling. Hemiplegi er en tilstand som kan ramme når som helst i løpet av de tidlige stadiene av et barns utvikling, og det er fortsatt med at barnet for resten av sitt liv.

Identifikasjon

Hemiplegi er en sjelden tilstand av nervesystemet som vanligvis vises hos barn før fylte 4. Det ufødte barnet kan utvikle hemiplegi gjennom ulike utviklings komplikasjoner eller infeksjoner kontrahert av moren ved barnets utvikling kan også bringe på tilstanden.
Det er noen ganger referert til som alternerende hemiplegi fordi det kan påvirke alternerende sider av kroppen. En person som lider av hemiplegi opplever midlertidige bouts med lammelse på den ene siden av kroppen.
Episodene kan variere i lengde, og de kan også variere i frekvens gjennom hele livet av den nødstilte barn.

Potensial

Ifølge brainandspinalcord.org, er det mulig for et ufødt barn å lide av et slag mens de fortsatt utvikler seg i mors liv. Det er også mulig for nyfødte babyer å lide av et slag, så vel. Disse slag kan føre til hjernesykdommer så som hemiplegi.

Typer

Barn som opplever hodeskader er i faresonen for å pådra hemiplegi, samt barn som utvikler svulster i hjernen.
Mange av årsakene til hemiplegi er utviklings og kan dukke opp mens barnet fremdeles er i mors liv. Det er mulig for et ufødt barn til kontrakt hjernen infeksjon kjent som hjernehinnebetennelse, som kan være en katalysator for utbruddet av hemiplegi.
Barn som utvikler multippel sklerose tidlig i deres utvikling kan også kjøre risikoen for å utvikle hemiplegi, samt barn med visse typer spedbarn diabetes.

Betraktninger

I noen tilfeller kan blodårer og arterier i hjernen utvikler feil i et ufødt barn under svangerskapet som en del av en utviklings tilstand som kalles arteriovenøse misdannelser. Disse defekte blodkar kan nekte hjernen blodet den trenger under utvikling og i løpet av de første årene av livet, og dette kan føre til hemiplegi.

Effekter

I mange tilfeller, for et barn å oppleve effekten av hemiplegi, det må være noe som fører til at episoden skal starte. De triggere kan variere, men de vanligvis forholder seg til eksponering for lave temperaturer, emosjonelt stress eller selv stress skapt av bading.
Mens det er mulig å begrense angrepene et barn opplevelser ved å redusere sin eksponering mot disse potensielle utenfor elementer, kan dette også gi en vesentlig ulempe for den daglige livet av familien.