Digidexo.com

Sikkerhet for Serrapeptase

Sikkerhet for Serrapeptase


Serrapeptase, en kjemisk tatt fra silkeormen, er markedsført som et kosttilskudd, og brukes som et hjem rette for å behandle tilstander som involverer betennelse og smerter. Det anses generelt trygt for kortvarig bruk.

Sikkerhetsrisiko

Noen forskere er bekymret for at Serrapeptase kan forstyrre blodpropp. Ikke bruk dette produktet hvis du har en blødning lidelse. Web MD anbefaler ikke å bruke Serrapeptase i minst to uker før operasjonen. Lite forskning har blitt utført i sikkerheten til Serrapeptase under graviditet eller under amming; være trygg og ikke bruk den.

Legemiddelinteraksjoner

Siden Serrapeptase kan bremse blodpropp, trenger forskerne anbefaler ikke å bruke den i kombinasjon med andre medisiner som også treg clotting. Rx List anbefaler å unngå medisiner som heparin, warfarin, diklofenak, ibuprofen og aspirin, blant andre.

Effektivitet

Serrapeptase reduserer hevelse på innsiden av kinnet etter bihulekirurgi. Noen undersøkelser tyder på at Serrapeptase kan også være nyttig for å redusere hevelse og smerte forbundet med laryngitt og andre sår hals, og det kan være verdifullt som en behandling for bronkitt eller sinus smerte, men Web MD advarer om at mer forskning er nødvendig for å validere disse påstander.