Digidexo.com

Hvordan lage Scars Fade

Hvordan lage Scars Fade


Hvordan lage Scars Fade. Ønsker å ha som skjemmende acne arr fjernes eller bare ønsker ikke å gå for en laser behandling for å ha acne arr fjerning? Heres hvordan du får den beste arr behandling hjemme.

Bruksanvisning

•  Først av alt et arr er bindevev som erstatter normalt vev under healing prosessen. Den erstatte vev (eller arrvev) er vanligvis dårligere enn den opprinnelige, og har mindre funksjon også. Det første skrittet til å redusere arr synlighet er å bruke Neosporin når du får kuttet. Dette vil redusere arr og hjelpe til med healing bare for å få ting av på høyre fot. Alle arr blekne over tid, så hvis du ikke liker resultatene dine kan du bare vente og se.

Neste du vil ønske å kjøpe noen Aloe Vera. Denne beroligende balsam kan bidra til å berolige ikke bare såret, men også huden og arrvev. Dette vil fukte og hjelpe arret fade over tid. Også du ikke vil ønske å plukke skorper som danner siden dette kan øke arrdannelse.

Også kan det være lurt også lete etter noen coco smør eller løk ekstrakt. Disse produktene gir mange viktige næringsstoffer til såret og huden rundt.

Til slutt kan det være lurt å se etter noen over skranke medisiner som vil hjelpe til med å redusere eller falming arr synlighet. Produkter som disse inkluderer Mederma, Bio gel eller få Dermablend sminke for å dekke over det. Også vurdere å få silikon gel eller en silikonplate til å sette på arret. Dette vil redusere synligheten og størrelsen på arret.