Digidexo.com

Problemer knyttet til hyppig bruk av Milk av Magnesia

Melk av magnesia er en væskeavføringsmiddel som virker ved å trekke salt inn i tarmen fra blodet, og skaper en spyleeffekten i tarmen. Det er ment å gi midlertidig lindring fra forstoppelse eller halsbrann og bør bare brukes for en kort tid. Det er flere mindre bivirkninger som kvalme, svakhet og oppkast. I tillegg til bivirkninger forbundet med kortvarig bruk, det er problemer som kan oppstå fra pågående bruk av melk av Magnesia.

Diaré

Diaré er en hyppig bivirkning av melk ved hjelp av magnesiumoksyd. Det er vanligvis ikke alvorlig, men langvarig diaré er farlig. Hyppig bruk av melk av magnesia kan resultere i kronisk diaré, som fører til en rekke andre problemer. I tillegg til helseproblemer, er kronisk diaré en vesentlig ulempe og sosial forlegenhet. Ingen ønsker å besøke badet flere ganger i løpet av dagen, selv om det er et resultat av lettelse fra forstoppelse.

Dehydrering

Dehydrering oppstår når du drikker mindre væske enn kroppen din er å miste. Det er en vanlig bivirkning av diaré. Mild dehydrering er avhjelpes ved å drikke rikelig med væske, så hvis du bruker melk av Magnesia å avlaste forstoppelse, drikke minst 64 gram vann hele dagen. Alvorlig dehydrering kan føre til en rekke alvorlige problemer, inkludert beslag, hevelse av hjernen, lavt blodvolum som fører til redusert blodtrykk og oksygen i kroppen, nyresvikt, koma og muligens død.

Tarm Avhengighet

Pågående bruk av melk av Magnesia fører til tarm avhengighet. Dette skjer når kroppen din er avhengig av ekstern støtte til å rense seg selv og forstoppelse forverres. Dette er en vanlig foreteelse med overforbruk av medisiner fordi det overstyrer kroppens naturlige systemer. Hvis du opplever vedvarende forstoppelse, prøve naturlige løsninger som fibrøs mat og vann, før du slår til melk av Magnesia. Kontakt legen din hvis avføringen er svart, tjæreaktig eller blodig når lider av forstoppelse eller ta melk av Magnesia.

Ubalanse i elektrolytter

Hyppig bruk av melk av Magnesia påvirker elektrolyttbalansen i kroppen din. For mye melk av Magnesia resultater i en tilstand som kalles hypermagnesemia, som er en økt nivå av magnesium i blodet ditt. Symptomer på hypermagnesemia som forvirring, svakhet, oppkast, dårlig appetitt, kvalme, hjertebank og bremset reflekser. Mens du bruker melk av Magnesia, unngå alkohol og koffein fordi begge er kjent for å forårsake elektrolyttforstyrrelser. Drikk rikelig med vann og lindre forstoppelse med frisk frukt og høy-fiber matvarer i stedet for melk av Magnesia.