Digidexo.com

Hvordan redusere lukten av avføring

En stinkende bad etter avføring er nesten universell, uansett hvem du er eller hvor du bor. Selv om det ikke er mulig å fjerne lukten av avføring helt, det finnes måter å redusere lukt, så det er ikke fullt så støtende. Gjennom endringer i kostholdet og mer hydrering, kan du bruke et offentlig toalett eller badet ditt hjem uten å kjøre ut neste person å bruke fasilitetene.

Hvordan redusere lukten av avføring

•  Vær oppmerksom på tidene dine avføring er den mest ubehagelige. Mens det er kosttilskudd endringer du kan gjøre for å redusere lukten, den eneste måten å vite nøyaktig hva du spiser som påvirker lukt er å ta oppmerksom på hva du har spist før hver avføring. Noen ganger er lukten farget med noe du har konsumert tidligere på dagen, som gir deg en anelse hva du skal unngå.

Spis mindre kjøtt. Ifølge stinkende akter nettside, sulfidene i kjøttet forårsake lukten av avføring til å være mer potent. Du kan kjempe dette ved å spise mer frisk, økologisk frukt, grønnsaker og korn og gi systemet en pause fra kjøtt nå og da.

Drikk mer vann. Lukten av avføringen har en tendens til å bli sterkere som du forbruker mer mat og drikke med kunstige smakstilsetninger eller tilsetningsstoffer, ifølge Med vennlig nettside. Hvis du drikker ren gamle vann med ingenting lagt til, kan du bidra til å redusere lukt litt.