Digidexo.com

Advarselen tegn på High Blood Sugar

Høyt blodsukker, også kjent som hyperglykemi, er en tilstand som vanligvis oppstår i en person som lever med diabetes eller en person som er i faresonen for å utvikle diabetes. Det er karakterisert ved et forhøyet nivå av glukose (eller sukker) i blodet, enten etter et måltid eller i perioder hvor ingen mat er blitt forbrukt. Behandling av høyt blodsukker er viktig for en persons helse, noe som gjør det viktig å forstå sine faresignaler.

Synsproblemer

Mange mennesker som lider av høyt blodsukker kan begynne å oppleve endringer i synet. Dette er vanligvis sett på som en uskarp følelse av visjonen på grunn av en hevelse i linsen i øyet fra blodsukkeret effekt på kapillærene.

Økt vannlating

Fordi nyrene reagerer på den økte mengden glukose i blodet, mange mennesker som lider av høyt blodsukker se en økning i deres urinproduksjonen. Kroppen er rett og slett prøver å kvitte seg med overflødig glukose gjennom en persons urin, derav høyde.

Økt tørste

Går hånd i hånd med en økning i vannlating, noen som lider av høyt blodsukker vil mest sannsynlig gjennomgå en endring i tørst, som står til grunn. Når kroppen er oppbrukt av hydration, vil den fortelle deg ved å gjøre deg tørst.

Fatigue

Gitt at kroppen har problemer hovedsak skiftende glukose til energi (som er grunnen til at du opplever en høyde i blodsukker), vil du begynne å føle en følelse av tretthet. Dette kan løpe fra mild til alvorlig, og vil vanligvis være ledsaget av andre faresignaler.

Vekttap

Mye som hvordan tørste og vannlating går hånd i hånd, en uforklarlig vekttap vanligvis følger tretthet, og det er vanligvis på grunn, for det meste, til samme grunn - at kroppen ikke får drivstoffet den trenger fra glukose . Dette vil resultere i det søker drivstoff der den vet at den kan få det, fra fett og muskler.

Mangel på fokus

Høyt blodsukker påvirker også hvordan du konsentrerer deg, noe som resulterer i en mangel eller vanskeligheter i fokus eller konsentrasjon.

Digestive Issues

Hvis dette forhøyet blodsukker er igjen for lenge, kan en person begynner å oppleve noen fordøyelses problemer, manifestert som enten diaré eller forstoppelse.