Digidexo.com

Hvordan utnytte Essential Techniques for Lomi Lomi Massage

Hvordan utnytte Essential Techniques for Lomi Lomi Massage


Lomi Lomi betyr "massasje" i Hawaiisk. Det er den tradisjonelle formen for polynesiske og Hawaiian massasje basert på Huna filosofi, som mener alt i skaperverket søker harmoni og kjærlighet. Formålet med Lomi Lomi massasje er å gjenopprette de i mottakeren ved å fjerne energiblokkeringer og gjenopprette flyten av energi i kroppen.

Bruksanvisning

•  Forbered mottakeren for Lomi Lomi ved å ha ham ligge med ansiktet ned direkte på massasje bordet uten et ark under. Drapere klienten kun med en liten håndkle over setet og mellom benene.

Begynn med en stillhet. Så si en kort bønn eller velsignelse, spør etter riktig healing å komme til mottakeren.

Be mottakeren til å oppgi sin helbredende intensjon. Dette er mottakerens mål for Lomi Lomi behandling.

Påfør Lomi Lomi massasje slag til mottakerens kropp. Bruk brede, feiende strøk administreres med hender, håndledd og underarmer. Flytt slag over hele kroppen, i stedet for å konsentrere seg om ett område.

Massasje mer enn en del av kroppen på en gang. Dette hindrer hjernen fra å fokusere på en enkelt stimulering og fremmer avslapning.

Legg litt nynning eller chanting. Nynner, chanting og pusten arbeid utført av Lomi Lomi utøveren øke energiflyten mellom terapeut og klient.

Lær å hula dans. Tradisjonelle Lomi Lomi utøvere inkluderer hula dans bevegelser som de beveger seg rundt bordet. Disse bevegelsene, som chanting eller pust arbeid, øke positive energien flyte under behandlingen.

Tips og advarsler

  • Øv Lomi Lomi massasje i en ånd av kjærlig vennlighet. På grunn av sin tilknytning til Huna filosofi, er Lomi Lomi ofte kalt "kjærlige hender" massasje. Denne ånden av kjærlighet og harmoni er viktigere enn massasje teknikk.