Digidexo.com

De beste vekttap Foods

De fleste forstår at for å gå ned i vekt, bør de spise sunn mat. Men noen matvarer kan faktisk hjelpe deg å miste vekt mer effektivt enn andre. Supercharge din diett med disse topp mat for vekttap, og se pounds smelte bort.

Protein Strøm

Protein-pakket mat kan hjelpe deg å beholde muskelmasse som du gå ned i vekt, og kan hjelpe deg å forbrenne kalorier raskere. Selv om tradisjonelle kosthold tenkning betyr vanligvis å kutte ut rødt kjøtt og egg, du faktisk bør inkludere disse matvarene i kostholdet ditt (i moderate mengder) for å hjelpe deg å miste vekt raskere. Å spise rødt kjøtt hjelper musklene holde seg sterk, og å ha et egg til frokost fyller deg opp mer enn et proteinfritt alternativ ville, så du vil spise mindre for resten av dagen. Prøv å spise rødt kjøtt med ett eller to måltider per uke, og egg for to eller tre frokoster per uke, for å få helsemessige fordeler fra disse kraftige proteiner.

Fylling Fiber

Legge fiber til kosthold hjelper deg til å føle fyldigere lenger, noe som betyr at du vil spise mindre snacks hele dagen. Prøv grønnkål eller spinat for fiber og grønnsaker; hele havre også er strøm-pakket med fiber. Havre ta lang tid å fordøye, så de bo hos deg lenger enn andre matvarer. Linser også er fulle av fiber, og de inneholder høye nivåer av protein. Ifølge Selv magasinets hjemmeside, spise linser bidrar til å stabilisere blodsukkeret ditt, så du vil ikke føle pangs av sult så ofte i løpet av dagen; og de kan hindre kroppen din fra å produsere overflødig magefett. Epler er en annen høy-fiber snack mat alternativet; et eple om dagen vil bidra til å holde de større bukser i sjakk.

For en annen fiber alternativ, koker bokhvete pasta i stedet for tradisjonelle varianter. Du vil sannsynligvis ikke merke mye av en smaksforskjell når du legger saus, men kroppen din vil dra nytte av fiber og protein bokhvete inneholder.

Frukt og grønnsaker

Blåbær er noen av de sunneste fruktene du kan spise, på grunn av deres høye nivåer av fiber og antioksidanter. Granatepler er også veldig sunne frukt valg, fordi deres frø er høy i antioksidanter og lite kalorier. Bruk granateplefrø stedet for nøtter eller krutonger i salaten din, og du vil merke en sunn forskjell.

Spicy Chili Peppers kan forbedre stoffskiftet; varmen i dem kommer fra et stoff som heter capsaicin, ifølge Selv magasin online. Du kan legge chilis til sauser og salsaer for en sunn snack alternativ som hjelper deg å forbrenne kalorier når du er ferdig å spise.

Noen dieters unngå avocado grunn av sitt høye fettinnhold, men dette fettet er sunt for deg, så lenge du spiser det i små porsjoner. Prøv å legge skiver avocado til smørbrød, eller snacking på sunn guacamole dip med bakte tortilla chips.