Digidexo.com

Brazilian Vekttap Plan

I Brasil været er varmt og badedrakt kledde kropper er overalt, spesielt i sommermånedene. Den brasilianske måten å miste vekt er en altomfattende rutine som inkluderer en diett av visse matvarer og trening. Hanke inn de viktigste matvarer og teknikker er viktig å mestre planen. Du kan nyte den brasilianske vekttap plan med noen tips.

Acai Berry

Acai bær er funnet i ulike deler av Brasil og lokalbefolkningen nyte sin benefits.This bær er svært viktig for vekttap. Den er full av antioksidanter og fiber som hjelper skur fett. Prøv å drikke en acai smoothie til frokost og har et par acai bær til dessert også. Regelmessig spising av bær vil sette systemet ditt til dem og oppmuntre fett Shedding egenskaper.

Limit korn og Dairy

Selv om du ikke trenger å utelate melk og karbohydrater helt, de er begrenset på denne dietten. Dette vil oppmuntre til en god del av vekttap, men også energitapet hvis du forsømmer karbohydrater helt. Prøv en bolle med pasta en gang i uken, for å oppfylle dine krav, og helst bare til middag. Som for meieri, er frossen yoghurt en god dessert valg og selvfølgelig noen frukt smoothies kan ha noen meieri i dem, men pass deg for høyt sukkerinnhold. Brasilian nyte sine riskorn innimellom, så det er ikke viktig å utelate dem på hvert måltid.

Trening

Pilates er en god form for trening å gjøre med denne planen; det kan starte din energi butikker og slanke deg ned. Minst tre ganger i uken er nødvendig for å oppnå resultater, og du bør ha minst 30 minutter aktivitet. Prøv å holde deg ganske fleksibel ved å strekke på nettene. Stretching hjelper forlenge kroppen din og selv dispensere næringsstoffer. Som Pilates, den brasilianske stilen kampsport dans, capoeira, er også en yndet øvelse.